Jom Tengok Kartun Les Copaque & RTM kat ingat.com.my !

perghhhh x sangka kan ada kartun yg best camni

semua ada kat sini ya kawan2

hehe memang lawa2 kartun les copaque neh !

congrats ! memang boleh pergi jauh la kartun2 diaorang neh

harap2 diaorang berjaya mcm dato’ lat nanti kan πŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

55 responses to “Jom Tengok Kartun Les Copaque & RTM kat ingat.com.my !

  1. wah baru ker..
    kena gi usha nie..
    huhu..

    Reply

  2. aman : haah aku perasan lepas tengok tv1 tadi. haha πŸ™‚

    Reply

  3. Pingback: aMaNz

  4. hoho..aku dah lama tak buka TV1. Tempat aku tak dapat channel RTM1. Yang dapat pun RTM2, TV3 ngan lain-lain.

    Reply

  5. aman : la ko dok kat mana sampai tv1 x dapat ni eh. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. aik…..ada lagi yg tak dapat channel erk……. πŸ™‚

    Reply

  7. aku dah pi tgk…sbb terpengaruh ngn iklan katun tali pinggang belakang kt TV1 tu laaa…

    sempoi aa last kopek ni….

    Reply

  8. dua iklan tu dah ada dalam youtube… degil punya pasal. kena marah laa.

    ingat! jangan degil….

    Reply

  9. wow. bagusla. dah ada kemajuan dalam bidang animasi. cayalah πŸ™‚

    Reply

  10. bila waktu tayangan die ni?

    Reply

  11. Comey je animasi ni…

    Reply

  12. memang boleh pergi jauh, Tengok kartun diorang ni, teringat dengan Jimmy Neutron kartun feveret aku tu… πŸ™‚

    Reply

  13. aku da tengok.. berst jgak.. hrap kita bg sokongan kat filem animasi tempatan.. lupekan org puteh punyer.. he he… krn kita punye animasi terpelihara cket utk anak2..

    Reply

  14. Aku da tengok.. berst jgak.. hrap kita bg sokongan kat filem animasi tempatan.. lupekan org puteh punyer.. he he… krn kita punye animasi terpelihara cket utk anak2.. πŸ˜€

    Reply

  15. bagus la. animasi kt mesia pn da maju. da boleh wt bisnes. cicakman pn apa kurangnya. br td tgk iklan Les Copaque’ ttg pemakaian tali pggang blkg. suara bdk tu sebijik upin

    Reply

  16. amanz : tu la kan. power la les copaque neh. best katun dia neh πŸ™‚

    Reply

  17. aman : hehe aku pun dah lama tak tengok tv1. tengok pun sebab nak tengok pengkebumian tuh. terus nampak iklan neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  18. kita : dok belah gunung neh. hehe surelah tak dapat siaran kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  19. chekgu : hehe ko pun tengok gak kartun tuh eh .. hehe πŸ™‚

    Reply

  20. abdfatah : hehe aku enjoy giler dengar suara2 kartun tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  21. alone : tuh la kan. x sabar aku nak tengok movie diaorang feb 2009 neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  22. budeen : kat tv1 kadang2 ada. x sure lah bila. hehe πŸ™‚

    Reply

  23. maya : hehe tuh la kan. comel giler ah. hehe πŸ™‚

    Reply

  24. top100 : yep dah ada ala2 jimmy gak. tapi best woooooo πŸ™‚

    Reply

  25. apiez : aku x sabar2 nak tengok movie geng tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  26. apiez : hehe kena tengok movie feb 2009 neh. ehhe πŸ™‚

    Reply

  27. ubey : huhu tuh la kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  28. Lawa la kartoon diorang. Layak masuk dlm nickelodeon

    Reply

  29. zaki : hehe tu la kan. cun siot πŸ™‚

    Reply

  30. chanmunchuen

    πŸ˜€ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ :$: :$: :$:

    Reply

  31. chan : hehe πŸ˜€

    Reply

  32. ada kemajuan animasi tempatan… kretiviti yang mengagumkan… teruskan kecemerlangan, kurangkan biokrasi tempatan… :up:

    Reply

  33. kosntabel : tuh la kan. mmg cool la kartun kali neh. 3d yang cool !

    Reply

  34. 😎 iklan macam mana ini bagus lah nanti kanak-kanak pun pakai tali pinggan belakang,,,,,,,,,,,,,,

    Reply

  35. 😎 016-6625752

    Reply

  36. tahir : tuh la kan. bagus la iklan camni. senang nak educate budak2 kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  37. tahir : hehe neh number apa eh ? hehe πŸ™‚

    Reply

  38. :vangry: tersilap tekan alah soooooooooorrrryyyyyyyy knizam πŸ˜•

    Reply

  39. congratulation!!!!!! gud job. katun jom ingat kat tv tu mmg best r. ringkas, padat n pnuh bmakna.

    Reply

  40. tahir : hehe takpe2 πŸ™‚

    Reply

  41. efa : yep mmg cool giler kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  42. habis…….awk ade pakai tali pingang belakang?

    Reply

  43. jd awk suke lh dgan kartun ni?

    Reply

  44. entah2 awk pun degil cam tu jugak.

    Reply

  45. boy : yep dah start pakai la kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  46. boy : suka giler dowh. haha πŸ™‚

    Reply

  47. boy : haha lawak dowh πŸ™‚

    Reply

  48. salam, cerita ni lawak kan

    Reply

    KNizam Reply:

    reezman : cerita lawak dan pengembaraan. best woooo πŸ™‚

    Reply

  49. best gilak kartun kitak…….work harder ok…..never give up ok

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.