Jom Tengok Ikan2 Koi kat Sentul West Koi Centre !

ni bukan kali pertama aku singgah kat sentul west koi centre neh

dulu aku pernah datang sini and

masa tuh siap ada itik2 lagi kat tasik dia

memang cool !

memang best view dia

banyak siot ikan2 koi kat sini ok

berwarna warni aku tengok. best la tengok ikan2 neh semua !

everyday memang aku lalu entrance sentul west neh masa nak balik kerja

aku rasa ramai lagi yang tak tahu kat mana sentul west neh kan

hehe korang kalau dengar pasal sentul sure sceptical sket kan

sentul dah berubah la wei !

semenjak ytl amik alih neh

dah ada sentul west dengan sentul east

dah banyak condo2 mewah aku tengok ada kat sini

sentul koi centre neh pun salah satu project ytl dalam sentul west neh

memang cool !

kalau tak percaya cubalah korang datang kat sini

tak perlu beli koi pun ! harga mahal beb, ribu2 dowh !

haha memang mahal

aku datang sini pun nak rileks sambil layan2 nengok ikan2 koi yang besar2 giler

serius memang besar giler ok

so kalau korang berkesempatan silalah ke koi centre sentul west neh ok

memang best je rileks2 tepi kolam checking2 ikan2 koi tuh

memang boleh release tension beb ! haha 👿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Jom Tengok Ikan2 Koi kat Sentul West Koi Centre !

  1. wow, tenang seh tengok ikan…

    Reply

  2. wah… bior betoi ade tempat macam ni kat sentoi
    hahaha… nampakny aku ni KL pon tak abes lagi merendek.
    erm… tak pe a next time p sini laa plak~

    Kreuger®

    Reply

  3. nie mengingatkan aku akan rumah my friends, kat rumah dia banyak ikan nie, bila pi sana pasti tenang. 🙂

    Reply

  4. q : yep aku suka la lepak2 kat sini. siap la nanti nak buat satu kat rumah baru. hehe 🙂

    Reply

  5. kreuger : yep kat sentul west ya. memang dekat giler ngan kl. hehe 🙂

    Reply

  6. noni : rumah yang ada ikan2 sure best giler kan. hehe 🙂

    Reply

  7. lepas ni boleh ko buat koi park setia alam

    Reply

  8. joe : haha tanah sekangkang keralah. benci aku. haha
    takpe aku buat la jugak nanti kolam ikan koi. side style la. haha

    Reply

  9. Kalu koi buat goren kicap, sedap tak? and, itik2 tu dah migrate. hahaha.

    Reply

  10. abdus : hehe sure best giler kan goreng kicap. aku pun nak. hehe 🙂

    Reply

  11. Aku baru nih la festime denganr ade Sentul East ngan Sentul West. Dolu yang aku tau Sentul popular ngan sparepart motor aje.Tu pun pernah jejak Sentul 2X aje. Lepas ni kena gegar Sentul pulak!!

    Reply

  12. botak : la ko baru tahu ke eh.. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge