Jom Tengok Ikan2 Koi kat Sentul West Koi Centre !

ni bukan kali pertama aku singgah kat sentul west koi centre neh

dulu aku pernah datang sini and

masa tuh siap ada itik2 lagi kat tasik dia

memang cool !

memang best view dia

banyak siot ikan2 koi kat sini ok

berwarna warni aku tengok. best la tengok ikan2 neh semua !

everyday memang aku lalu entrance sentul west neh masa nak balik kerja

aku rasa ramai lagi yang tak tahu kat mana sentul west neh kan

hehe korang kalau dengar pasal sentul sure sceptical sket kan

sentul dah berubah la wei !

semenjak ytl amik alih neh

dah ada sentul west dengan sentul east

dah banyak condo2 mewah aku tengok ada kat sini

sentul koi centre neh pun salah satu project ytl dalam sentul west neh

memang cool !

kalau tak percaya cubalah korang datang kat sini

tak perlu beli koi pun ! harga mahal beb, ribu2 dowh !

haha memang mahal

aku datang sini pun nak rileks sambil layan2 nengok ikan2 koi yang besar2 giler

serius memang besar giler ok

so kalau korang berkesempatan silalah ke koi centre sentul west neh ok

memang best je rileks2 tepi kolam checking2 ikan2 koi tuh

memang boleh release tension beb ! haha 👿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Jom Tengok Ikan2 Koi kat Sentul West Koi Centre !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.