Jom Tengok Helang2 Berterbangan di Tanjung Tuan, Port Dickson !

korang perasan tak dengan event neh ?

surelah tak tahu kan

ni lah aku nak bagitahu. hehe

raptor’s watch neh actually setiap tahun ada

kat port dickson boleh tengok kat area rumah api tanjung tuan

dekat je dengan ilham resort by pnb tuh

actually kat taman melawati pun ader

tapi aku tak sempat nak tengok mana2 raptor lagilah

mungkin tahun 2008 neh aku nak tengok satu session kot. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Jom Tengok Helang2 Berterbangan di Tanjung Tuan, Port Dickson !

  1. wa sila2 pi.pahtu amek gamba ek boh kat cni plak. hihi
    erm bleh kasik makan ka helang2 tu,klu dpt msti best

    nUUr’s last blog post..young and milionaire..not young and dangerous

    Reply

  2. aku pun dtg sini baru tau.. he he..thanks! =) kat penang ade tak Raptor watch ni?

    Mohd Ismail’s last blog post..20 WordPress Theme dengan rekabentuk kelas pertama

    Reply

  3. berapa haribulan Raptor watch ni? nanti sound2 la kalo nak pegi(jangan pulak dah pegi baru sound :P). pejal kata nak bwk budak2(anak2 kitorang.. not the anak2 itik hehe) gi PD for holiday. at least we can do something different by watching the birds 🙂

    Reply

  4. nuur : saya camera sikai je la. tak dapek nyer nak amik gambar helang2 yang pantas tuh. hehe

    ismail : hehehe sama2

    aini : apa lagi. kena gunakan camera ko yg canggih tuh. hehe

    Reply

  5. weh.. dah lepas la raptor watch ni.. tahun depan la

    Reply

  6. bro.. taman melawati ke bukit melawati?

    so’od’s last blog post..Piano Buat Along – Misteri Dibongkarkan!

    Reply

  7. oh taman melawati hill.. ok2.. 😀

    so’od’s last blog post..Piano Buat Along – Misteri Dibongkarkan!

    Reply

  8. Tak Kena Patuk Ke Nanti ?? Hehe…

    Qaiyum’s last blog post..Akta Universiti & Kolej Universiti (AUKU) : Baik & Buruk

    Reply

  9. qaiyum : takdelah kot. situation under control. rileks. not that bahaya la. hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge