Jom Tengok “Blogger Boy” kat 8TV nanti !

haha amendelah

aku hengatkan adalah scene destinase bajet season 3

sekali takdelah pun kat 8TV. hampeh la camni

si Qi ni plak nak keluar ngan series Blogger Boy kat 8TV

hehe aku still harap2 adalah season 3 destinasi bajet kan.

zoom malaysia tuh beb !

anyway visit blogger boy official blog here ok !

– – – – –

Beginning 28 May 2009
Thursday
9.30pm


A dramedy series that follows the ups & downs of Mr. Average Budy, a 20-something numbers-cruncher working in the city. Away from his mind-numbingly dull job, he has a secret identity on the internet by way of his male confessional comics blog, Budak KL.

Cast Qi , Nas – T , Julie Woon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Jom Tengok “Blogger Boy” kat 8TV nanti !

  1. cam best je blogger boy ni…review la sket

    Reply

    KNizam Reply:

    esempoi : belum tunjuk lagi la. x boleh review. kena tengok dulu. hehe 🙂

    Reply

  2. takpe kita tunggu dulu camner….ok kot nie… tapi destinasi bajet lagi best…. promote tempat malaysia tu….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : tuh la kan. apsal la takde destinasi bajet season 3 kan. hehe 🙂

    Reply

  3. kami nak destinasi bajet..
    kami nak destinasi bajet..
    kami nak destinasi bajet..

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : haha hopefully adalah lah season 3 kan. best giler ah destinasi bajet tuh. hehe 🙂

    Reply

  4. Sepatut Knizam yang patut belakon citer tu.
    KNizam kan blogger glamer..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe ko biar betullll haha 😉

    Reply

  5. mesti best kan citer neh…hohoho..apa la nk buat ngan blogger neh..keh2..baik tgk destinasi bajet..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : hehe sama2lah kita nantikan ya. hehe 🙂

    Reply

  6. buat lebih lama coz xpuas!!!
    comercial break je dah 10 minit!!!
    pls 8tv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    fitri : hehe tuh la kan. kejap je rancangan neh sebenarnya. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge