Jom Saksikan Clip Video ZOOM MALAYSIA karya Phuture Phlow Films !

hehe aku memanglah sokong sangat apa2 yang dapat membantu pelancongan malaysia

contohnya macam kempen cuti2 malaysia, zoom malaysia, malaysia truly asia dsb

memang bagus sebab kadang2 kita sendiri tak tahu pasal tempat sendiri kan

kadang2 kita sibuk2 nak pergi ke luar negara

tak tahun pun yang kat dalam negeri kadang2 lebih cantik

lebih sedap makanannya kan. hehe

apa2 pun respect dengan pembikinan vclip neh yang sungguh sempoi giler

hehe cool kan !

jom cuti2 malasia !

zoom malaysia – in bahasa melayu

seronok je kan kalau dapat bercuti bersama keluarga or kawan2

menjelajah ke seluruh pelosok malaysia

banyak siot tempat2 kat malaysia yang kita belum pernah sampai ok

zoom malaysia – borneo sabah dan sarawak

aku sendiri pun belum pernah tengok monyet belanda tuh secara live

biasa tengok kat tv adjer. hehe

walaupun aku dok sabah 5 tahun tapi x sempat la nak cuti2 malaysia secara sakan kat sana

hehe best woooo sabah neh. banyak hutan dan pantai hatta pulau yang cun2 ok !

zoom malaysia – island and beaches

aku kalau x singgah ke perhentian dengan redang

memanglah aku tak tahu yang malaysia ada pulau2 dan corals2 yang cantik

aku hengat selama neh nak pergi scuba diving or snorkelling kat luar negara adjer

rupa2 kat malaysia pun ada dowh ! lawa2 plak tuh

makanan tak payah cakap la kan

memang syurga makanan kita neh sebenarnya kan. hehe 🙂

zoom malaysia – selangor darul ehsan

haha even kat selangor sendiri pun aku tak sempat nak cover sepenuhnya

nantilah kalau aku ada masa aku nak senaraikan top 50 tempat2 menarik yang patut dikunjugi setiap negeri

lepas tuh korang check samada korang dah sampai ke belum kat tempat2 tuh

surelah banyak yang belum kan. hehe

jom cuti2 malaysia !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Jom Saksikan Clip Video ZOOM MALAYSIA karya Phuture Phlow Films !

  1. akhirnye dapat gak tengok video lagu neh….asyik dengar joe rap kat era.fm jer

    Reply

    KNizam Reply:

    faza : tuh la kan. selalu dgr kat radio je 🙂

    Reply

    fazarudin Reply:

    aku dah siap download..hehehe..

    Reply

    KNizam Reply:

    faza : haha kommg pantas dan tuntas. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge