Jom Nominate Sipadan Island As 7 Wonders of the World !

wokay kawan2

ada satu permintaan daripada orang malaysia

sila vote pulau sipadan kita ya. hehe 🙂

kalau nak vote click kat atas

atau click sini ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Jom Nominate Sipadan Island As 7 Wonders of the World !

  1. dah vote!

    Reply

    KNizam Reply:

    the12 : hopefully menang la kan. hehe 🙂

    Reply

  2. setahu aku yg leh jadi 7 wonders, yang dibikin oleh manusia tapi dilihat mustahil pada zahirnya.. contoh macam tajmahal, wall kat china tu…

    http://www.justkhai.com/ezine

    tu assignment aku beberapa tahun lepas ar.. haha.. tapi x sangka skang pulau sipadan pun dah boleh apply..

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : yang neh mmg 7 wonders of nature. lain ngan yg tuh. hehe 🙂

    Reply

  3. saya pun dah vote!

    Reply

    KNizam Reply:

    amir : hehe kan best kalau menang kan. hehe 🙂

    Reply

  4. hait..?? camne nak vote..??

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : la kan ke boleh click kat situ. hehe 🙂

    Reply

  5. nak vote kat ane bro?

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : click je kat button tuh. pastu follow instructions. ehehe 🙂

    Reply

    Callister Reply:

    ok..bereh bos..

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : harap2 menang la kan. hehe 🙂

    Reply

  6. Saffa tak pernah menjejakkan kaki kat mana2 pulau di malaysia lagi.. Kecuali Pulau Pinang dan Langkawi.. Tak pergi kat pantai.. So.. dikira tak pernah la kan..

    Dah Vote…

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : shud pergi perhentian ngan redang. lawa giler. nemo ada kat mana2 tau. hehe 🙂

    Reply

    saffa Reply:

    bukan senang nak g jenjalan.. Almaklumlah.. ‘budak kecik’ lagi.. tapi Insyaallah awal bulan tiga ni nak g pulau kapas ngan ahli kelab kembara univst.. itu pun kalau dean luluskan program ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : la takkan dean x luluskan kot. best woooo jalan2 banyak pengalaman. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge