Jom Main “Travian Game” Online – Jadilah Ketua Kampung. Bangunkan Kampung, Berperang atau Berdagang Dengan Jiran-Jiran Anda !

tadi aku saja je nak check alexa ranking untuk blog TreasureHuntMalaya.com

sekali nampak ads kat bawah alexa….

binakan kampung anda sekarang ?

apakemende ni ? haha terkasima kejap aku tadi…. ๐Ÿ™‚

sekali kat bawah tuh aku perasan ada ads yang menarik

sekali bila aku click terus pergi ke Travian Games Website ๐Ÿ™‚

eh ni dalam bahasa melayu lah ! hehe nampak cool je kan game neh

semua layout dia nampak clean adjer kan

aku suka dengan game online yang clean. hehe cool kan

bangga plak sebab domain dia malaysia. hehe sure famous la lepas neh

ke aku je yang ketinggalan tak tahu pasal game neh ek ?

haha hampeh jer….. ๐Ÿ™‚

malaysia punya beb ! check kat domain dot com my tuh. hehe ๐Ÿ™‚

dah ala2 sim city or sim golf pun ader gak

semua dalam bahasa melayu website neh ๐Ÿ™‚

cute2 plak graphic dia. boleh main online lagi !

apa lagi. korang yang dah gian nak main game secara online, click je kat mana2 gambar tuh. hehe ๐Ÿ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Jom Main “Travian Game” Online – Jadilah Ketua Kampung. Bangunkan Kampung, Berperang atau Berdagang Dengan Jiran-Jiran Anda !

  1. aku pun tatau ada gak game online versi BM ni. bila kau wat psot ni baru lah aku sedar.

    syam’s last blog post..Kenapa Kau Perlu Menulis?

    Reply

    KNizam Reply:

    syam : tu la aku tahu pun secara tak sengaja pagi tadi ๐Ÿ˜€

    Reply

  2. shouldn’t it be “Selamat Datang KE xxx”??

    Reply

    KNizam Reply:

    haan : oh ya! u’re right. shud be selamat datang ke instead of selamat datang di. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  3. aku ada register sebelum ni, tapi dah lama tak login balik. nanti kena try tengok ada perubahan tak

    azwanhadzree’s last blog post..Belajar SEO: What Is SEO?

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : hehe seronok plak tengok icon2 cute game neh. haha ๐Ÿ˜ฅ

    Reply

  4. this game is only localized untuk malaysia menggunakan BM..ttp bkn dibina oleh org di malaysia. It is owned by a german based company

    Reply

    KNizam Reply:

    saja : owh ye ke. baru tahu. thanks for the info ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. Ramai yang dah addict to this game. Mesti cuba baru tau…

    Reply

    KNizam Reply:

    syarih : best kan. ketagih wooooo hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. SimCity is a classic city simulator game which i used to play in the early 90’s (the original version) ~’,

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge