Jom Main “Travian Game” Online – Jadilah Ketua Kampung. Bangunkan Kampung, Berperang atau Berdagang Dengan Jiran-Jiran Anda !

tadi aku saja je nak check alexa ranking untuk blog TreasureHuntMalaya.com

sekali nampak ads kat bawah alexa….

binakan kampung anda sekarang ?

apakemende ni ? haha terkasima kejap aku tadi…. 🙂

sekali kat bawah tuh aku perasan ada ads yang menarik

sekali bila aku click terus pergi ke Travian Games Website 🙂

eh ni dalam bahasa melayu lah ! hehe nampak cool je kan game neh

semua layout dia nampak clean adjer kan

aku suka dengan game online yang clean. hehe cool kan

bangga plak sebab domain dia malaysia. hehe sure famous la lepas neh

ke aku je yang ketinggalan tak tahu pasal game neh ek ?

haha hampeh jer….. 🙂

malaysia punya beb ! check kat domain dot com my tuh. hehe 🙂

dah ala2 sim city or sim golf pun ader gak

semua dalam bahasa melayu website neh 🙂

cute2 plak graphic dia. boleh main online lagi !

apa lagi. korang yang dah gian nak main game secara online, click je kat mana2 gambar tuh. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Jom Main “Travian Game” Online – Jadilah Ketua Kampung. Bangunkan Kampung, Berperang atau Berdagang Dengan Jiran-Jiran Anda !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.