Jom Layan View Daripada Family Suite, Blue Wave Hotel, JB !

aku stay kat blue wave neh masa convo adik aku kat utm hari tuh

aku booked family suite sebab family aku ada 8 orang.

hehe cuti sakan beb !

memang best dok kat suite neh. dalam rm350 semalam

tapi amatlah berbaloi sebab ada 2 bilik and then ada ruang tamu

memang sesuai la untuk big family kan. hehe memang cool giler ah

siap ada extra katil lagi. nak tidur kat ruang tamu pun boleh.

hehe dan yang paling best bagi aku ialah view from hotel neh

family suite je yang ada balcony ok

and kalau dah ada balcony mmg ada view yang cool lah. hehe

memang mengasyikkan lepak2 kat balcony pagi2 tengok view

masa sunset or sunrise or malam pun best lepak2

berangin je kat area balcony neh

korang tengok je lah gambar2 pemandangan ke bawah yang aku amik

kat seberang sana tuh ialah singapore ok.

yang tuh plak tambak johor dengan ciq yang baru je siap

hehe kalau la ada jambatan baru or jambatan bengkok,

sure lagi cun kan !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Jom Layan View Daripada Family Suite, Blue Wave Hotel, JB !

  1. Wehh… datang Jb yea…

    Reply

  2. apsal dalam camera selalu nampak lebih cantik dr actual ha?

    Reply

  3. cntik gambar dia..adakah ianya mmg menarik ? hehe.

    Reply

  4. Nak pi singapore tu jalan kaki pun boleh, ada sesiapa nak ikut ke Singapore. Bajet murah aje… 😉

    Reply

  5. rohaizad : hehe aku dulu keje jb 4 tahun wooooo 🙂

    Reply

  6. shaxx : eh mana ada. mata kurniaan tuhan mana boleh sama dengan lensa kamera. hehe 🙂

    Reply

  7. noni : hehe klang valley je la dulu. hehe ada ke gambar asam pedas tuh ek. hehe :mrgreen:

    Reply

  8. faiz : memang cool dan menarik mcm dalam gambar. tak caya pergilah ke jb. hehe 🙂

    Reply

  9. ko amik hotel tu sebab affordable untuk bawak family, or sebab area sebelah tu? haha

    Reply

  10. this week i going to singapore, ada nanti i tunjukkan

    Reply

  11. nie apasal ada cerita pasal asam pedas nie….

    Reply

  12. joe : haha apa yg ada kat sana. titik. haha 😕

    Reply

  13. noni : hehe wokey :halo:

    Reply

  14. noni : hehe biasa la asam pedas no 1 fan. haha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge