Jom Layan Kopi Sepuasnya Kat “KopiMalaysia.com” !

tadi masa aku bloghopping ternampak blog neh

nama blog neh kopimalaysia.com lah ! hehe

dah ala2 kopi malaya or makan malaya kan.

mcm cool je kan. hehe

semua pasal kopi2 kat dunia ada kat sini

aku rasa owner neh akan feature semua experience dia menaikmati kopi sedunia

hopefully ada banyak info pasal kedai2 kopi famous kat malaysia lah kan. hehe

korang peminat kopi jugak ke ?

takkan minat starbucks ngan coffee bean je kot..

aku minat gak la ngan gloria jeans. or dome. hehe

tak minat ke dengan kluang rail coffee.

or haipeng kopitiam or kopi 434 muar ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Jom Layan Kopi Sepuasnya Kat “KopiMalaysia.com” !

  1. aku minum kopi jantan, ali cafe, boss, dan yg seangkatan dgn nye.

    NoktahHitams last blog post..I Miss You Jenny

    Reply

  2. hehehe… kire owner blog tuh OldTimer Kopi ma~
    RESPECTED!!!!

    Kreuger®

    kreugers last blog post..Resting Time & Award

    Reply

  3. nh : ko dah cuba kopi 434 muar ? kaw2 giler2 ah. pahit giler…hehe 🙄

    Reply

  4. kreuger : tu la kan. sure dia dah merasa banyak kopi malaya. hehe :up:

    Reply

  5. @pp minum PEARL CAFE (ehem2…)

    @k@kPOKPEKs last blog post..I MISS HERE

    Reply

  6. app : haha ehem2. 😕

    Reply

  7. risau plak sbb starbucks pun ada dlm senarai melamin nye produk..

    mai secawan jom!

    myadlans last blog post..Ujian Personaliti iPersonic

    Reply

  8. myadlan : kena tanam kopi sendiri lah lepas neh. haha ❗

    Reply

  9. oh kopi… i lapppp you.. hehe 🙂

    Adrys last blog post..Love VS Lust.. are you in love or lust?

    Reply

  10. kopi ori adalah yang pahitkan..kan..kan… 🙂

    emmes last blog post..Apa Itu Kontrak Sosial Malaysia?

    Reply

  11. Abg Bear minat kopi cap masjid yg zaman dulu punya dan juga minat kopi kisar mesin macam kat carrefour tu

    Beruang Madus last blog post..SEHARIAN BERAKTIVITI

    Reply

  12. kopi 434 satu!!!

    BaniHassims last blog post..Hari Inilah Harinya…

    Reply

  13. aku memang bukan peminat kopi….aku minat milo 🙂

    Reply

  14. adry : hehe kat sabah ada kopi special ke eh. hehe 🙂

    Reply

  15. emme : hehe yep memang pahit giler. letak brown sugar pun tak hilang pahit dialah. hehe 🙂

    Reply

  16. beruang madu : hehe saya pun minat gak yang cap masjid. memang ada kat kampung kat jasin nun. hehe :confusedlot:

    Reply

  17. bani : hehe nanti aku buat entry pasal kopi 434 satu! haha :mrgreen:

    Reply

  18. kita : la ko minat teh je ke. hehe :mrgreen:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge