Jom Kita Serbu “Pesta Buku Antrabangsa KL 2009” @ 17-26 April 2009 @ PWTC

wahhhhh pesta buku antrabangsa kuala lumpur 2009 datang lagi lah

ni yang aku suka neh. haha

kl international book fair 2009 neh mmg besar dowh

dah namanya pun antarabangsa kan. hehe ๐Ÿ™‚

macam2 buku ada.

ada gak short film kalo x salah aku la

dulu last sekali aku pergi masa KLIBF 2006 kot

dah dekat 2 tahun x pergi tuh kan. rindu la. ahaks

banyak gak la aku borong buku sampai beratus2 hehe ๐Ÿ™‚

apa lagi tunggu beb !

jangan buang masa kat tempat2 tak berfaedah

pi book fair neh lagi bagus ok. hehe ๐Ÿ™‚

beli buku banyak2

baca semua sejarah negara. hehe novel2 malar segar (haha amenda ni eh?)

pastu buat blog pasal buku2 yang korang beli

surelah akan masyukkkkkkk kan. hehe ๐Ÿ™‚

selamat membeli buku semalaya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Jom Kita Serbu “Pesta Buku Antrabangsa KL 2009” @ 17-26 April 2009 @ PWTC

  1. Saffa suka! Yeay! Selalu tertunggu-tunggu every year~ Tahun lepas pergi hari last day.. seronok gile tawar menawar.. LOL

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : tuh la kan. x sabar2 nak pergi la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. woho. canteklah!

    boleh cuti2 sambil usha buku ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe tuh la kan. cool giler ah ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Nampak gayanya banyak ulat2 buku akan hadir bersiap sedialah . . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe ulat2 berkeliaran mencarik mangsa la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. Bestnya… Lama xpg… Last kali pg time sekolah dulu…. Lama betul…

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : lama giler tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. Ko tolong belikan aku komik dan buku tanaman edible garden.
    tak lupa dapatkan buku cara-cara nak jadi juruaudit dalam ..

    ha haha. gurau je.. Aku suka gak pegi pesta buku tapi kalau jauh KL sana tak rajin nak men’drive’..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : ala drive 2 jam je kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. nak ajak kwn g lah… kwn wex sorang ni mmg ulat buku.. hihi
    wlupun mmg 17-26apr tue tempoh yg kritikal, elok2 je tgah final exm… hahah

    Reply

    KNizam Reply:

    wexeeda : pergi jangan tak pergi. pastu buat review eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. nak ggggggg gak.. tapi nak wat cane.. exam tak abih lagi

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : aisey kesian ko eh. takpe belajar rajin2 dulu. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. mesti banyak buku time ni…hohoho.. boleh pergi jugak neh..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : yep surelah ada berjuta2 buku kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. Kalau dekat mau aku pegi.. paling sikit habis 100 ringgit.. huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    nuaeman : aku nak pegi la esok pagi2. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge