Jom Kita Download MP3 Lagu2 Raya Aidilfitri via Blog MP3 Kerepek Lagu2 Top Masakini Ya !

aku tahu korang sure dah masuk mood raya kan

ala yag kat office tuh dah start la decorate bagai office kan

yang kat rumah dah start nak tukau2 langsir la

tukau2 meja la. beli sofa baru

kat kampung dah start nak order kelamai

hah! kelamai amende tu ek ?

go google la sendrik ok ! susah2 tanya je sapa2 orang asal melaka. hehe

sekarang sure tengah mood nak dengar lagu2 raya kan. hehe

tapi masalahnyer korang tak jumpa one stop centre nak download kan

hehe jangan risau

memperkenalkan one stop centre nak download lagu2 raya kat dunia yg fana

haha click je lah kat bawah neh nak download lagu from mp3 kerepek blog

hehe thanks to encik kerepek ya !

hah! apa lagi pasang la kuat2 lagu raya tuh

jangan la syahdu plak. hehe

jangan nangis ok.

takde sapa nak pujuk dowh

buruk lagi ada lah. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Jom Kita Download MP3 Lagu2 Raya Aidilfitri via Blog MP3 Kerepek Lagu2 Top Masakini Ya !

  1. wah wah ni yg nak dengaq ni heheh
    kat office pun dah ada yg pakai ringtone raya

    kawaii_desu’s last blog post..The mortality of Life: while the heart is still beating..

    Reply

  2. mwahaha…orang melaka yer,
    aku tak boleh dgr lagu raya ni,
    sbb kpg aku jauh bebeno..
    sarawak nun..
    hahahahaha
    kalau dgr aku nangis lari2 masuk toilet..kakakakaka

    deennasour’s last blog post..Terima Kasih Korang~

    Reply

  3. huhuu… lagu raya!!!

    shaxx’s last blog post..September 16

    Reply

  4. alahai, me takdok broadband larr bro..

    en_me’s last blog post..fatamorgana

    Reply

  5. 😀 😀
    xsabar pulak nak raye….
    lalalalalall~

    yan’s last blog post..Falling Love With SpongeBob..=)

    Reply

  6. org blom psg langsir lagi kut skg nih..
    awai lagi…
    kang kotor buat kesat tgn je..
    heheh…

    yg best pasang mase mlm raye ke, sambil masak lemang ngn rendang ayam pencen…
    best…

    Reply

  7. kawaii : hehe semua tengah dah masuk mood raya dah ni. hehe 🙄

    Reply

  8. deenasour : hehe la jauhnyer. tiket flight dah beli ke eh. hehe 😀

    Reply

  9. shaxx : hee yeay! dah nak raya neh. hehe 😎

    Reply

  10. en_me : hehe la angkat l broadband satu en_me… tak rugi nyer hehe ➡

    Reply

  11. yan : hehe tu la kan. tak sabar2 dah ni. hehe tapi banyak persiapan tak buat lagi. hehe 🙂

    Reply

  12. bani : hehe kalau malam raya karang tak sempat la plaks. ahaks 😀

    Reply

  13. wah.. pomot kerepek laie ek…

    kerepek website … dulu kini dan selamanya… eceewahh!

    Zana’s last blog post..apekah salahku

    Reply

  14. zana : heeh memang banyak mp3 kerepek tuh. hehe :$:

    Reply

  15. Leh Tahan Blog Nie Sapa Arang Jasin Kat Sini??? Angkat Kaki?? sempang kerayong here

    Reply

    KNizam Reply:

    bleach : aku la orang jasin. haha dah angkat kaki pun. hehe 🙂

    Reply

  16. ANIYAIL SELAMBER

    JOM RAYA AWAWAWAWAWAWAWAWAW

    Reply

    KNizam Reply:

    aniyail : wahhhhh ni lagi dahsyat tak sabar2 neh ek. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge