Jom Kita Beli Radix Cola…. Ntah2 Lagi Best Daripada Coca Cola Kan ! Hehe :)

wahhh tadi aku tertengok iklan kat bawah neh

tak tahu plak sekarang dah ada alternative to coke

radix cola

hehe nak jugak dalam iklan neh ada budak puteh

ala mat saleh dalam “mai sechaaawannnnnn”

apa2 pun esok aku carik la kat kedai hehe

kadang2 aku terfikir kenapalah mecca cola tuh tak diexport ke malaysia je kan. hehe

Satu lagi produk Minuman Halal Bikarbonat..RADIX COLA. Lebih berkhasiat dan sedap..

ps: maklumat lanjut sila hubungi cikgu Afezi 019-265 4277 Email: njhnhb@streamyx.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Jom Kita Beli Radix Cola…. Ntah2 Lagi Best Daripada Coca Cola Kan ! Hehe :)

  1. Kalau tak minum Cola lagi baik kot…

    Reply

  2. Alternatif baik untuk boikot produk israel..haha..minum Radix sudey..

    Reply

  3. selinap : hehe minum orange la ek. hehe 🙂

    Reply

  4. uzair : hehe tuh la kan. aku nak carik la weekend neh. ehhe 🙂

    Reply

  5. alahai comelnye.. 🙂

    Reply

  6. callister : hehe tuh la kan. mmg cute mute bebudak neh. hehe 🙂

    Reply

  7. haha. aku first time minum time kat penang ari tu..

    support la produk HPA demi industri SME tempatan!

    Reply

  8. myadlan : aku cuba carik kat melaka x jumpa la plak. ahaks 🙂

    Reply

  9. Ada apa pasaran mecca cola kat Malaysia nie tahun lepas kot…tp x tahu le mana silapnya pasaran x berapa ok sgt so dah stop pun pasarannya…

    Reply

  10. kl : owh ye ke ada. x pernah nampak la plak. hehe 🙂

    Reply

  11. knizam, radix cola rasa dia macam ubat. huhuhu
    minumlah jus buah buahan aje.. hahaha

    Reply

  12. muffin : hehe waalaikumsalam ya 🙂

    Reply

  13. hanep : jus pun best gak. nak carrot susu satu. hehe 🙂

    Reply

  14. Belilah Radix Cola ni drpd terus beli Coca Cola.

    Reply

  15. Sy dah tahu produk HPA dah lama n memang ternyata keberhasilannya sangat baik n cemerlang…..

    Reply

    KNizam Reply:

    lynie : owh mmg best eh. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge