Jom Jalan2 Kat Penang dalam Senses of Malaysia, Edisi Julai 2009 !

perghhhh neh ada lagis atu local travel mag yang aku suka

ko tengok la gaya cover dia tuh

gambar yang simple

tapi diolah dengan begitu cun. warna kuning pekat dowh

macam baru kena simbah cat kuning je bangunan tuh kan. hehe 🙂

memang sharp sungguh tukhang amik gambar neh

cool dowh !

apa lagi, pegi la beli sendiri mag senses of malaysia edisi julai 2009 neh

jom jalan2 ke penang !

p/s – kat mana chendol paling power dan best kat penang eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Jom Jalan2 Kat Penang dalam Senses of Malaysia, Edisi Julai 2009 !

  1. so creative one uoolsss.. kehh

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe en_me pun kreatif apa masa update blog. so cool. hehe 🙂

    Reply

  2. Bangunan camni memang ada kat pekan2x lama….yang bestnya bangunannya kukuh…maintain…

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe bangunan cun kena jaga elok2 neh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge