Jom Derma Biji2 Beras Dengan Musang Rentung ?

hehehehe tajuk cam gempak je kan.

jangan tertippoooo !

takde musang yang rentung atau terbakar di dalam penghasilan blog entry pada kali ini 🙂

tadi masa aku bloghopping kat blog syamsulariff.com aku ternampak dia post pasal firefox yang kini dah glamer giler dan banyak giler manusia kat planet bumi neh download.

hehehe banyak beb!

half billion air tuh ! sapa mau bagi hits sebanyak tuh kan. hehe

tak percaya korang tengok la stats kat bawah neh.

kalau lagi tak percaya. pegi je la blog firefox wokay!

heheheheeh ntah betul ntah idak derma2 beras neh.

ada sapa nak check ke eh?

Firefox just reached 500,000,000 downloads. This is an absolutely phenomenal milestone for Firefox. It is sort of hard to imagine what that number means. For some perspective, that’s roughly the audience size of 10,000 Rome Colosseums combined. It would be the weight, in kilograms, of 8,500 Boeing 747 airplanes. In dollars, for $500 million you and 15 of your friends can fly to the International Space Station.

from firefox blog !

kalau betul takpe. tapi kalau setakat cam april fool google, baik tak payah kan. hehe 🙂

apa-apa pun hidup musang rentung ! hahaha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Jom Derma Biji2 Beras Dengan Musang Rentung ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.