Jom Cuti-Cuti Malaysia Sambil Menonton “The Hoppers & Ahli Muzik” kat 8TV @ Sunday @ 2200hrs !

hehe bila ntah aku tertengok cerita 1/2 jam neh

mcm cool je cerita neh

bukannya cool sebab apa dowh !

sebab design poster dia cun

dan lagi satu…..van oldskool dia ! haha

korang tengoklah intro dia kat bawah neh

sebab dia naik van yang oldskool giler. haha

then band diaorang neh akan menjelajah ke satu malaysia cuti2 malaysia

perghhhh best tuh. last weekend diaorang pergi ke homestay

ni yang gua suka neh

rancangan2 yag promote malaysia camni patutnya dibanyakkanlah ! hehe

cayalah gambit !

blogger loque ada buat posting pasal the hoppers & ahli muzik kat sini

hehe tengok jangan tak tengok dowh !

official site kat thehoppers.com.my

wiki pasal rancangan eh kat sini ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Jom Cuti-Cuti Malaysia Sambil Menonton “The Hoppers & Ahli Muzik” kat 8TV @ Sunday @ 2200hrs !

  1. ho3…tu lah pasal …
    van old skool die x bley blah kan
    jelez tengok van tuh
    pergh,memang loque ngidam dapat kete old skool cam tuh…

    Reply

  2. loque : hehe aku suka dengan rancangan cuti2 malaysia camni. banyak lagi tempat kat malaysia yg aku belum sampai. hehe 🙄

    Reply

  3. dah lama x tgk 8tv.. haha.. kalo pergi makan kat kedai pun tgk TV3 je selalu.. tu pun time Buletin Utama.. Hahaha..

    Reply

  4. Mmg best giler, satu rancangan yg akan dinantikan setiap hujung minggu..sempoi cam destinasi bajet gak..haha, Suka theme nih..hehe

    Reply

  5. ho3
    btol2…
    lawatilah tempat2 di Malaysia…
    pesanan menteri pelancongan…

    Reply

  6. ezad : tu la pasal kan. rancangan paling best lepas destinasi bajet. huhu 😕

    Reply

  7. nikillas : hehe study sokmo ko ek. hehe 🙂

    Reply

  8. loque : yezzaaaa ! hehe 🙂

    Reply

  9. Jom ke bandung! =)
    *lalalalalalala*

    Reply

  10. asx : perghhh siap nyanyi2 lagi ek. hehe 🙂

    Reply

  11. Last week, episod dia orang pi homestay best giler….. lagi2 ada member baru dia orang jumpa kat railway station. Rocker beb… who see the episod. . . .

    Reply

  12. the van kind of reminds me of “that 70’s show” 😀

    Reply

  13. noni : hehe yep memangs empoi giler ah. aku suka style diaorang yang sempoi and banyak pegi tempat2 menarik kat malaysia. hehe 🙄

    Reply

  14. pcuserz : hehe yep mmg oldskool giler kombi tuh. hehe 🙂

    Reply

  15. yo! saper tahu opening song citer the hoppers and ahli muzik :up: tersebut, kalo tahu email padaku at mrlatesupper@yahoo.com

    Reply

  16. zakaria : tu lagu conesquential lovers. boleh dengar kat sini ya http://www.myspace.com/boamiriqram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge