Jom Cuti-Cuti Malaysia Sambil Menonton “The Hoppers & Ahli Muzik” kat 8TV @ Sunday @ 2200hrs – MELAKA !

hehe aku rasa malam neh diaorang akan singgah ke kampung aku

kat melaka beb !

haha x surelah mana plak diaorang neh pergi

masa aku tengok rancangan neh banyak yg aku boleh belajar

especially part jalan2 carik makan

hehe best siot kalau dapat cuti sebulan and then ronda2 satu malaysia

lepak sambil jalan2 carik makan kan

hehe dok kat hotel budget, makan simple2 je

sungguh cool dowh ! haha

korang tengoklah intro dia kat bawah neh

kalau terlepas nengok kat 8TV just click here to watch online !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Jom Cuti-Cuti Malaysia Sambil Menonton “The Hoppers & Ahli Muzik” kat 8TV @ Sunday @ 2200hrs – MELAKA !

  1. ade tgk sekali. agak menarik la concept dorg nie.

    Reply

  2. Wah dia orang pi melaka, best giler dah lama tak pi sana… (kalau pi sana asyik pi zoo mela…….ka aje), siap bawa pi makan asam pedas kepala ikan, tak boleh… tahan ooooo. 😥

    Reply

  3. pening saya tgk the hoppers nie…

    Reply

  4. slumberaja : hehe yep aku suka part yg diaorang jalan2 ngan makan2 je. hehe 😀 tapi diaorang mmg lawak la 🙂

    Reply

  5. noni : hehe tu la dia makan asam pedas tu yg tak tahan tuh. haha 🙄

    Reply

  6. buzzy : hehe la apa yg pening nyer…. ❗

    Reply

  7. encik knizam kg melaka kat mana? saya org melaka. kehkeh

    Reply

  8. chokilala : hehe jasin la. 😀

    Reply

  9. tatau pon ada rancangan ni…huhu…
    ahad 10mlm ek…
    nak tgk la mggu dpn…

    Reply

  10. amoi : hehe tu la pasal. best tau jalan2 carik makan dia. hehe ❗

    Reply

  11. aku x pernah tgk lagi pasal geng geng nie, tapi ada tertengok iklan dia lah, tak sempat lah bro nak layan tv, life is always on the net, tapi since hang dah mention, next sunday aku akan tgk kat tv8 …. erm ada lagi ke siri ni?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge