Jom Cuti-Cuti Malaysia Sambil Menonton “The Hoppers & Ahli Muzik” kat 8TV @ Sunday @ 2200hrs – KELANTAN !

hehe aku pun x sure diaorang pergi mana malam neh

yg pasti bukan ke taman negaralah ! hehe 🙂

haha x surelah mana plak diaorang neh pergi

masa aku tengok rancangan neh banyak yg aku boleh belajar

especially part jalan2 carik makan

hehe best siot kalau dapat cuti sebulan and then ronda2 satu malaysia

lepak sambil jalan2 carik makan kan

hehe dok kat hotel budget, makan simple2 je

sungguh cool dowh ! haha

korang tengoklah intro dia kat bawah neh

kalau terlepas nengok kat 8TV just click here to watch online !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Jom Cuti-Cuti Malaysia Sambil Menonton “The Hoppers & Ahli Muzik” kat 8TV @ Sunday @ 2200hrs – KELANTAN !

  1. arep dah tengok ni.. best gak.. comel la host dia..

    Reply

  2. arep : hehe x nak gambar kelawar kenalah upload kat gravatar.com ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge