Jom Beli Pelbagai Kueh-Mueh Asli Malaysia Online di KuihMalaysia.com

mula2 aku jumpa website pasal kueh malaysia neh aku hengatkan siapalah yg punya

sekali encik kalai yang punya. encik kalai yg dulu adalah schoolmate gua ok

memang x bleh tahan la tengok gambar2 kueh yang cun melecun dalam website dia ni

semua kueh mmg sedap2 belaka. encik kalai recommend seri muka durian

perghhhhh jarang aku merasa seri muka durian ni beb!

memang sesuai la untuk di order secara berjemaah (dgn rakan2 office, rakan sekolah) hehe

sesuai untuk majlis2 besar, dijamin berkualiti dan segar dimasak, delivered some more

kalaulah boleh hantar kueh ni ke islamabad, memang dah lama aku order lepat pisang ngan seri muka durian tuh kan

hehe dem. bila la nak balik malaysia mcm ni kan. hehe 🙂

so apa lagi, orderlah kueh malaysia di kuehmalaysia.com

memang berbaloi2 beb!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Jom Beli Pelbagai Kueh-Mueh Asli Malaysia Online di KuihMalaysia.com

  1. cantiknya gambar2 kuih tu..n the website mmg cool..siap bg resipi lagi..cayalah..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbussain : hehe kena order tuh kan hehe 🙂

    Reply

  2. ajk tonto batch tu.. ko make sure beli kuih2 dia.

    Reply

    KNizam Reply:

    screw : haha mmg tunggu aku balik msia je nak beli kueh dia neh. haha 🙂

    Reply

  3. kno, seri muka durian memang mantop!!

    Reply

    KNizam Reply:

    ezam : haha siot lu. hehe 🙂

    Reply

  4. canggihnya website jual kuih tu..

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : hehe lawa kan gambar close up kueh tuh semua. geram je tengok hehe 🙂

    Reply

  5. Nampak cantik kuih-kuih tu! Harap-harap rasanya pun sedap jugak! Baru berbaloi!

    Reply

    KNizam Reply:

    myza : mmg sedap woooo nanti balik msia nak order terus la hehe 🙂

    Reply

  6. nor hashimah hashim

    macam mana nak order

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.