Jom Belasah Teh Ais ngan Sirap Sambil Tengok Game England vs Germany World Cup 2010

Live Update: 28 Jun ’10, 5.10am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

tu dia sampai dua gelas gua melantak mlm tadi ok
puas hati beb nengok game eng vs ger kan
malas la gua nak ulas pasal game, kasi bloggers lain lah
apa2 pun mmg game yg menarik sebab banyak goals kan
sedap siot asam pedas ngan cucur udang sini
nantilah gua post gambanya wokey hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Jom Belasah Teh Ais ngan Sirap Sambil Tengok Game England vs Germany World Cup 2010

  1. arghhh..time ni kalau jadi “peneman orang tengok bola”

    dapat makan ayam tandori degan capati best…hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : perghhhhh berlambak tuh kat ISB ni ha. hehe 🙂

    Reply

  2. eh? dekat Tesco Ampang ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    julia : haah sebelah je ni hehe 🙂

    Reply

  3. ::: ich bin ein Anhänger von Deutschland!!! [hehehe] – saya a big fan of german team yesss!!! mmg puas hati tgk klose, podolski, oezil & muller scored goal! bagi side england, mmg sayang referee & linesmen tak nampak bola masuk gol.. anyway bro, last nite was a very good match. kat area rumah saya nih, saya sorang jer jerit [hehehe] sbb saya tak dengar pon jiran2 lain jerit.. maybe depa sokong england kot [huhu] portugal vs spain pon ok gak nanti..

    ::: bro dah balik m’sia ye? lama ker stay? atau ada lagi sambungan tugas di negara lain? u r so lucky bro, dpt bertugas sambil lihat negara lain, luas pengalaman, luas lagi pandangan 😉 saya rasa boleh agak tempat ngeteh bro ni, kat setiawangsa ker? dulu kru studio kat situ kan? tapi saya biasa pi kedai ikan kat shell tuh [huhu] tak tau laa skrg ada lagi ke tak.. kat deretan rumah AU1 tuh jugak ada deretan gerai/warung makan yg best2.. dulu masa belajar, selalu makan chicken chop kat situ.. oh i miss the place very much!!!

    ~ 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    zul : hehe nope ni kat area tesco ampang sebelah mrr2 tuh hehe 🙂

    Reply

  4. best wo tgk game eng – ger..puas ati 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    millo : hehe tu la kan. fast game woooo hehe 🙂

    Reply

  5. ::: oh ye ke.. tak penah pi tesco ampang, just tgk dari mrr2 jer..

    Reply

    KNizam Reply:

    zul : hehe singgah2 la ye nanti hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge