Jom Bela Ikan-Ikan Koi & Tengok Katak Pisang kat ABowman.com !

rumah saya siap lambat lagi. so tak boleh nak buat kolam lagi

buat masa neh kita buat kolam dalam blog neh je lah ya 🙂

kalau nak bagi makan, silalah right click mouse anda ya :)hah yang neh katak pisang sesat kat blog KNizam Artwerk. heheheetengoklah cara dia makan lalat tuh ! heheh :)ada banyak lagi oleh abowman.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Jom Bela Ikan-Ikan Koi & Tengok Katak Pisang kat ABowman.com !

  1. wow…benda tu memang cool. Aku dah masuk site dia dan tak sangka there are such thing there…Thanks for introducing it to me. Really cool stuff

    zaki’s last blog post..Pasir Gudang Kite Festival is Hot!

    Reply

  2. Pingback: Disc Drop Gadget Game at zakiyamani.com

  3. zaki : mmg cool giler. hehehehe aku suka ikan2 tuh. 🙂

    Reply

  4. Memang cool. Tapi ko kasi depa makan apa? Macam sihat semacam je semua ikan tu?

    zaki’s last blog post..Disc Drop Gadget Game

    Reply

  5. zaki : heheheh ko right click je nak kasik makan 🙂

    Reply

  6. Cantik gile weh, suka, weee!!!

    Mr Ah Fa’s last blog post..Yey! Kita adalah Zombie!!! Erk?

    Reply

  7. wah, bermacam2 kaler ikan2 itteww.. chantex 3x

    en_me’s last blog post..sixty six

    Reply

  8. mr ah fa : hehhehhehe cool siot 🙂

    en_me : boleh bagi makan sekali tau 🙂

    Reply

  9. wah..seronot-ronotnya tengokkan benda alah tu…ikan bemacam kaler…ada ikan mas, ikan gapi, pekok..wah…senngnya bela.

    ikan dalam aq kat umah ni, mula-mula ada 18 ekor, dah banyak arwah tinggalla 3 ekor. harap pepanjanakanlah umur dia..

    katak tu pun, tak kenyang-kenyang…

    Reply

  10. adila : hehehheeh kejamnyer sampai tinggal 3 ekoq je. hehe 🙂

    Reply

  11. comelnye….
    dlu sy ade beberape ekor ikan kecik2…pastu mintak tlg kawan jage jap,
    esok balik dh mati, tinggal separuh je..
    huhu

    camne nak bg ikan tu makan..xbleh pun..huhu

    cikF=)’s last blog post..KeHiDuPaN SpAgEtI….

    Reply

  12. owh… am ingat lagi dulu am suka letak flash thing ni kat myspace… layan siot… sekarang dah tak minat main myspace… blog lagi best…

    am’s last blog post..Blog Pedoman

    Reply

  13. cikf : right click your mouse to feed them 🙂

    am : heheeh myspace pun ader gak eh 🙂

    Reply

  14. sesuatu yang boleh buang banyak masa ni .. ha..ha.. syok juga

    azwanhadzree’s last blog post..Siu Kang Jiu

    Reply

  15. azwanhadzree : heheh cool kan 🙂

    Reply

  16. aktiviti menarik tatkala kebosanan…. layan gak..

    topo’s last blog post..semua blogger adalah pembohong!!!

    Reply

  17. topo : hehehe mmg bleh layan pun. heheh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge