Jom Baca LIBUR Mac 2009 ! Mengaum Di Kedai2 Buku Berhampiran ! Hehe :)

perghhh lawa siot cover libur kali neh

sekali pandang aku dah tau pasal magazine kegemaran aku neh

memang cool giler ah gambar kali neh

dengan tok rimau tengah nak minum kat gigi air kan

surelah kat zoo negara neh

aisey ! aku dah lama la plak tak singgah ke zoo negara

aku dengar zoo by night not bad gak la kalau nak singgah masa weekend kan

mentang2 lah rumah dekat je ngan zoo

tuh yang selalu bertangguh tuh. haha

apa lagi. pi lah beli libur terbaru neh

besttttt wooooooooooooooooooooooooooooooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Jom Baca LIBUR Mac 2009 ! Mengaum Di Kedai2 Buku Berhampiran ! Hehe :)

  1. Zoom. Aper Tempat Manerek Dalam Libur Nih Bro Selain Zoo Negara ?

    Reply

    KNizam Reply:

    qaiyum : kalineh dia feature desaru lah. mcm best je kan. hehe 🙂

    Reply

  2. ko boleh jadi promoter mags and books la zam…
    barang baik, promote baekk punye…

    Reply

    KNizam Reply:

    cekgu : hehe aku mmg suka la ngan buku2 neh semua. dah jumpa lom buku cikgu ko tuh eh ?

    Reply

  3. dari zoo baik aku ke taman rimba templer hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : ala kat sana ada rimba je. hehe takde bangau 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge