“Johor Menggamit Memori Indah” Dalam LIBUR Januari 2009 !

fuh aku suka la dengan cover libur jan 2009 neh

sebab dia shot kat dangan bay

tempat yang ada banyak2 rumah tradisional tuh la

heeh aku suka jb. mungkin sebab aku pernah kerja kat sana 3 tahun kot. hehe

banyak kenangan cuti2 malaysia kat sana

jalan2 carik makan tak payah cakap la kan. hehe

u name it. sure aku pernah makan punya. hehe

memang best la dok kat JB

though ramai orang kata cost of living tinggi kan

tengok la camner korang living life. kalau nak semua benda, mmg la cost of living tinggi kan

hehe kalo mcm tuh gaji berapa banyak pun surelah x cukup punya

aisey termembebel plak. lari topik dowh

– – – – –

back to libur januari 2009

korang pi lah beli kat kedai2 berdekatan

tak. aku bukan editor majalah neh

aku tak kerja kat situ pun

cuma aku nak share majalah pasal cuti2 malaysia yang bagus kat malaysia neh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to ““Johor Menggamit Memori Indah” Dalam LIBUR Januari 2009 !

  1. Lama dah aku tak gi JB..
    Tu pun member ajak…

    Reply

  2. zool : jb dah byk berubah. hehe 🙂

    Reply

  3. tu hang belum keja kat penang lagi..mesti terus taknak balik kl dah

    Reply

  4. zamz : kalo camtuh jadilah penang menggamit memori plak. haha 🙂

    Reply

  5. Johor tempat yang menarik kat maner? Tioman the best…

    Reply

  6. zuer : beli je libur tuh. kali neh coverage pasal johor banyak giler ok 🙂

    Reply

  7. Jb memang best :up: , lagi2 dalam pertunjukkan kuda kepang mcm gambar kat atas tu dan juga makanannya. Nasi Ambang, nasi rawon wo…. terangkat, maklumlah kat jb nie banyak org jawo… 🙂

    Reply

  8. noni : hehe mee rebus best woooooooooooooo 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge