Jika Anda Suka Cakap, Suka Cakap Banyak, Suka Cakap Banyak-Banyak…

haha kat mana ntah aku jumpa iklan maxis neh

memang cool lah

aku rasa maxis nyer website antara yang paling creative dan active lah

jaranga ku tengok website dia down or tak menarik

hehe tak. aku tak kerja kat maxis ok ! haha

aku cuma suka dengan design website or blog yang cool ! haha 🙄

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Jika Anda Suka Cakap, Suka Cakap Banyak, Suka Cakap Banyak-Banyak…

  1. sebb target customer dier pun agak remaja…
    coverage pun sedang2 je…
    tak mcm si toyol kunin tu…

    so, websitenye akan kelihatan cumel2 je…

    dak2 pompuan suke laaa…

    BaniHassim’s last blog post..Abah and His New Hobby…

    Reply

  2. Pingback: negaraku.net

  3. bani : hehe coverage ok rasanya. satu malaysia. toyol kuning pedalaman takde kot. haha 😮

    Reply

  4. oo…yang ni rantai kunci…yang saya penah tengok donut…huhu…mengiurkan di saat perut yang lapar… 😥

    ecahkoop’s last blog post..hijab sang pencinta

    Reply

  5. ecah : hehe donut pun ada hari tuh. hehe :mrgreen:

    Reply

  6. aku suka iklan maxis yg tgn org tu…
    iklan pasal upload gambar kat flickr etc…
    kreatif… :up:

    tp syg…kat kg aku…coverage maxis :down:

    amoi’s last blog post..Selamat Berpuasa dan Menyambut Ramadhan Al-Mubarak

    Reply

  7. amoi : hehe owh iklan tuh. mmg cool ❗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge