j.co donuts & coffee @ pavilion KL

perghhhhhhhh office aku ada buat potluck.

so aku kena la beli J.Co Donut neh kat Pavilion KL. aku pernah pegi j.co donut neh dulu.

beratur panjang giler. dalam bulan puasa tuh kalo tak silap aku. memang tension. aku dah berator dah lama masa tuh. tapi last minute give up. sebab kena beratur dekat 1 jam baru boleh dapat rasanya. last2 aku pegi minum kat gloria jeans je. hahahahahaahaha memang la kan.

penangan j.co betul lah kat pavilion neh

tadi aku pergi lagi lepas kerja. beratur dekat 1 1/2 jam baru dapat beli.

perghhhhh memang sedap giler ah donut dia.

lain daripadayang lain. memang lembut giler. jauh beza ngan dunkin donut.

hahahahahahah habeslah dunkin! heheheheh memang best giler.

cuma aku rasa kan yang serve orang ramai tuh 2 orang je. yang sorang tu la jugak jadik cashier. patutnya kan j.co donut kat pavilion neh kena la letak at least 5 orang nak serve kitaorang. dah la beratur panjang giler neh. hehehehheeheheheh lepas beli. aku amik sekali mochabella – dap nama neh! then terus chow balik. malas aku nak tunggu lama2 kat pavilion neh. heheheheheheh kalo nak lepak2 weekend la kan.

korang tatap la donut2 yang aku beli tadi sebelum semuanya hangus esok pagi kat potluck. hahahahahah





















apa lagi. jom lah pegi pavilion merasa donut2 neh semua. bersama kopi juga!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “j.co donuts & coffee @ pavilion KL

  1. so kesimpulannya lazat ke tak?

    kena makan berapa baru buleh gemok?? hahaha

    berapa kalori satu donut?

    apasal beratur panjang sgt? nak kena tunggu donut kuar oben dulu ke haper?? hahahha

    donut perisa apa yg paling best?

    sila jwp 🙂 hehe

    Reply

  2. aini : jawapan saya

    mmg sedap giler dowh
    makan 1/2 je naik 1/2 kilo. hahahahah
    nanti saya tanya j.co ek
    mmg panjang giler sebab tukang bungkusnyer 2 org sajok
    donut glazzy paling best. melt in your mouth. hahhaahahahaha 🙂

    Reply

  3. dunkin mmg tak sedap pon. Kat nihon dunkin tak sempat bertahan lama sbb ada mister donut.. akan tatapi, malangnye mereka telah menggoreng itu donut yg ok bersama2 donut2 lain yg didlmnye ada buta-chan a.k.a en.babi.. huk..

    Reply

  4. yana : heheheheh donut khinzir eh. hehehheh 🙂

    Reply

  5. takutnya dengaq citer yana. jco takde masalah sebegitu kan?? betullah, dunkin donut mmg bukannya sedap sgt pon…

    by the way, bro, lawa photo2 yg diambil… guna ur sony ericsson ka? or a proper digital camera?

    Reply

  6. kawaii : takde sebab jakim dah datang sana. heheheheheh 🙂 all by digicam

    Reply

  7. chot : halalan tayyiban lagi. hehehehehe

    Reply

  8. nampak macam sedap dan sedap…. menggiurkan… (ahhh aku sume mknn dlm donia ni nampak sedap!) huhuhu

    Reply

  9. lanun : mmg sedap giler esp glazzy donut tuh 🙂

    Reply

  10. glazzy bukan yg paling murah tu ke? aku tak beli pun yg tu…
    banyak betul gambar, aku malas nak amik gambar sebab makan kat situ jugak…

    Reply

  11. wizurai : yep yang paling murah dan palig sedap giler. hehehehe 🙂

    Reply

  12. minta maaf nak tanya.

    i selalu nak beli j.co donut ni tapi tak jadi, sebabnya tak sure halal ke tak. glaze tu my friend yg penah keje bakery cakap jenis buat dari gelatin, n biasa nak kasi dough lembut is lemak binatang (mono and di-glyceride) so khuatir binatang tak sembelih atau pakai lemak haiwan paling popular dan murah. ada tak sesape tau samada j.co dah dpt certificate halal ke tak sbb kat indon masih tak dpt lagi menurut rakan2 kat sana (masih jadi isu sbb diorang particular skit pasal isu halal). sorry kalau menyinggung sesape just nak tau sbb teringin gak nak makan

    Reply

  13. saga merah : rasanya mcm nampak logo halal kat kedai hari tuh. hehe 🙂

    Reply

  14. BOJOEGORO 31 JULI 2008
    Salam sejahtera kami sampaikan pada bapak ketua DPC Hanura dimana saja berada sehubunan dengan dicalonkan Ibu Hj Sulis Djuhartina untuk menjadi caleg Hanura dari Kaupaten Bojonegoro dan Kabupaten Tuban maka sesuai dengan amanah Ulama Dari dari Madura Prof.DR.KH.Nanang Hariadi SE.MSc atau yang biasa di sebut dengan panggilan GUS HAR , agar sekiranya Alim Ulama dan Para Kyai yang ada di daerah tersebut Turut mendukung dan merealisasikan Suksesnya IBu Sulis Djuhartina menjadi Anggota DPR RI dengan tetap mengedepankan Nilai-Nilai Hatinurani Rakyat . Oleh sebab itu kami atas nama simpatisan Partai Hanura kecamatan Bojonegoro Kabupaten Bojonegoro Turut serta mendukung dan mendo”akan seperti di bawah ini ” YA ALLOH JADIKANLAH IBU HJ SULIS DJUHARTINA MENJADI ANGGOTA DPR RI PERIODE TAHUN 2009-2014 DARI PARTAI HANURA KABUPATEN BOJONEGORO DAN KABUPATEN TUBAN MENDATANG AMIN.
    Demikian pesan kami sampaikan untuk disebarluaskan kepada segenap anggota dan kader partai Hanura serta segenap masyarakat Bojonegoro dan Tuban pada Umumnya serta segenap Masyarakat dimana saja berada. akhir kata Wassalamu”alaikum WR.WB.
    hormat kami
    Supandi
    Koordinator Simpatisan Partai Hanura Kecamatan Bojonegoro dan kabupaten Bojonegoro .

    Reply

  15. supandi : hah ! ➡

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge