Jawapan Kepada Soalan : “Kenapa KNizam Asyik Buat Posting Dengan Hanya 1 Gambar Je Eh ?”

hehe since minggu lepas dah banyak yang tanya

aku pun dah pening nak menjawab

hehe korang sure pelik nyer kan kenapa aku banyak buat posting dengan hanya 1 gambar

tak banyak cakap aka tak banyak menaip mcm biasa

actually dulu2 pun dah ramai yang tanya

dan aku rasa aku dah jawab dah dulu

hehe takpelah aku jawab lagi sekali

nanti orang kata aku tak mesra blogger plak dowh. haha

actually sebab aku buat 1 posting satu gambar ialah sebab aku nak buat live posting

yep aku boleh posting direct gambar from handphone ke flickr then ke blog aku

memandangkan flickr takleh taip panjang2 so aku hanya letak blog post title je lah

tu lah sebabnyer korang nampak satu post satu gambaq

words pun sket je kan. hehe

bukannya aku sengaja ok. bukan salah ibu mengandung dowh… haha

salahkan flickr adjer. haha

plus aku post direct from handphone. without laptop

so malaslah aku nak menaip panjang2 dengan handphone

bukannya aku pakai qwerty keyboard pun. hehe

kecualilah bila aku dah pakai nokia e71 nanti ! haha

korang paham ke apa yang aku terangkan ni ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

41 responses to “Jawapan Kepada Soalan : “Kenapa KNizam Asyik Buat Posting Dengan Hanya 1 Gambar Je Eh ?”

  1. aku tak pelik pun..tak tanya pun..miahahaha
    cuma blog ni dah seberat 1 tan la aku rasa…ke streamyx ku bengong lagi huhuhu

    Reply

  2. zamz : haha streamyx ko yang lembap. ada tanda2 nak kena potong streamyx tuh. haha πŸ™‚

    Reply

  3. πŸ™‚ salam bro,
    oraitla cmtuh..sentiasa update blog dimana jua..huhu..skng nih saye pkai e65..laju wifi klo pkai E nih..ader income lbih skit igt nk bli E66 plak..lawa..huhu

    Reply

  4. ada gak soalan camnie timbul yerk..haha

    Reply

  5. ni soklan dari aku plak : wahhh camne ko wat tu bro….leh ar ajar aku yg baru lagi dalam dunia blog nie….

    Reply

  6. hi abang nizam ittewww..

    Reply

  7. Salam. Tak kisah la brapa gambar pun bro.. yg best, asal aku masuk je sini.. mesti ada post baru. huhu. πŸ˜›

    Reply

  8. kesian dia, tapi tak apa janji ada update cerita yang baru2…, gambar yang cun and many more. Cepatlah beli handfond yang baru tu ye.. πŸ˜€

    Reply

  9. zul : hehe tu la pasal. mcm la soalan diaorang neh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. aman : hehe memang ada amanz…hehe ➑

    Reply

  11. kazdo : hehe check kat flickr. ada cara2nya. hehe ❗

    Reply

  12. en_me : hehehehe hi ! :mrgreen:

    Reply

  13. the12 : hehe tengkiu2 ya πŸ™‚

    Reply

  14. noni : haha nak pergi lowyat pun x sempat lagi neh. haha ❗

    Reply

  15. sebenarnye elok satu posting satu gambar… kekdg just gambar pun dah mencukupi…jnji gambar tue memberi makne pada posting tue

    p/s- ramai jugak blogger layn satu posting satu gambar

    Reply

  16. ermmm pakcik pnh terai dulu upload.. tapi ade masalah.. sampai skrang pakcik malas nak terai lagi

    Reply

  17. ko kan techie guy…
    update pun pki henpon…
    org picisan bese2 cam aku ni pakai kaedah tradisi lagik… πŸ™

    Reply

  18. bese la tuh..kekadang hp2 derang lg power, cmer x explore jer function die. yg tau bunyi sedap ..mp tinggi..hehe..

    Reply

  19. I boleh direct pic tu dari flickr ke handphone gua? macam mana? excited la.. cepat ajar abang nizam. I guna P990i

    Reply

  20. aku rase x de masalh pon dgn posting 1 gmbr tu… jgn x de gmbr lgsug da, kurg menarik… tp entri ni wlupon x bergmbar, tp tajuk dier lain cket.. hu hu..

    Reply

  21. aku rase x de masalah pon dgn posting 1 gmbr, jgn x de gmbr lagsung da, tp entri knizam yg satu ni x de gmbr tp menarik sbb tajuk dier lain cket dr biase.. hu hu..

    Reply

  22. aku rase x de masalah pon dgn posting 1 gmbr, jgn x de gmbr lagsung da, tp entri knizam yg satu ni x de gmbr tp menarik sbb tajuk dier lain cket dr biase.. hu hu.. πŸ˜‰

    Reply

  23. aku x terpikir pon pasal posting dgn 1 gmbr, jgn x de gmbr langsung sudah le.. tp entri yg satu ni x de gmbr tp menarik sbb tajuk dier lain cket.. hu hu

    Reply

  24. hp…cool….aku cuma guna hp untuk call,sms serta 3g..kau memang techie guy la zam

    Reply

  25. blogging live and kicking!
    aku pon tengah try blogging thru phone aku (o2 atom)
    cume aku tak pakai flickr.
    blogspot ade service email2blog.
    keep up blogging!

    Reply

  26. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Tips : How To Upload Pictures Direct from Your Handphone to FlickR or into Your Blog ?

  27. kau dah bukak category ‘tanya Knizam’ ke?

    Reply

  28. framestone : hehe yep tu yg aku selalu post. kadang2 sebab nak buat live blogging. hehe :confusedlot:

    Reply

  29. uncle g : hehe la ada masalah ke. cuba buat mcm tutorial saya ni. eheh πŸ™„

    Reply

  30. cekgu : hehe dah beli handphone ada sms/mms/email. kenalah guna kan. hehe πŸ˜•

    Reply

  31. zul : hehe tu la kan. rugi la kalo camtu. beli handphone mahal x explore plak. hehe :mrgreen:

    Reply

  32. ahmike : hehe yep tutorial dah siap. apa lagi kena cuba ya 😎

    Reply

  33. apiez : hehe yg neh takde gambar yang sesuai la. hehe πŸ‘Ώ

    Reply

  34. apiez : hehe biasala tuh πŸ™‚

    Reply

  35. xmindfreak : hehe la ko dah ada 3G sure boleh direct post ke blog punya kan. hehe :mrgreen:

    Reply

  36. pcu : hehe wahhhhh samalah kita. bestkan dapat buat live blogging je terus. hehe :mrgreen:

    Reply

  37. azwan : dah ramai yang tanya. aku naik pening. terus kena jawab. haha πŸ™„

    Reply

  38. berape sen charge dia bro??

    Reply

  39. turckster : handphone aku charge dia 25 sen sekali upload. hehe πŸ™„

    Reply

  40. x mahal ke posting through handphone nih?

    Reply

  41. shaxx : hehe 25 sen sekali upload. πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge