Jawapan Kepada Soalan : “Kenapa KNizam Asyik Buat Posting Dengan Hanya 1 Gambar Je Eh ?”

hehe since minggu lepas dah banyak yang tanya

aku pun dah pening nak menjawab

hehe korang sure pelik nyer kan kenapa aku banyak buat posting dengan hanya 1 gambar

tak banyak cakap aka tak banyak menaip mcm biasa

actually dulu2 pun dah ramai yang tanya

dan aku rasa aku dah jawab dah dulu

hehe takpelah aku jawab lagi sekali

nanti orang kata aku tak mesra blogger plak dowh. haha

actually sebab aku buat 1 posting satu gambar ialah sebab aku nak buat live posting

yep aku boleh posting direct gambar from handphone ke flickr then ke blog aku

memandangkan flickr takleh taip panjang2 so aku hanya letak blog post title je lah

tu lah sebabnyer korang nampak satu post satu gambaq

words pun sket je kan. hehe

bukannya aku sengaja ok. bukan salah ibu mengandung dowh… haha

salahkan flickr adjer. haha

plus aku post direct from handphone. without laptop

so malaslah aku nak menaip panjang2 dengan handphone

bukannya aku pakai qwerty keyboard pun. hehe

kecualilah bila aku dah pakai nokia e71 nanti ! haha

korang paham ke apa yang aku terangkan ni ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

41 responses to “Jawapan Kepada Soalan : “Kenapa KNizam Asyik Buat Posting Dengan Hanya 1 Gambar Je Eh ?”

  1. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Tips : How To Upload Pictures Direct from Your Handphone to FlickR or into Your Blog ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.