Jangan Lupa Ya – “Tarikh Melihat Anak Bulan Ramadhan Ialah Pada 31 Ogos 2008”

dulu2 masa kecik suka tengok pengumuman neh

pastu akan bersorak kalau esok nya tak jadi puasa. hehe

kalau jadik puasa kenalah pergi masjid untuk terawih kan. hehe

tapi semenjak, dua menjak neh. tak ramai yang tengok pengumuman ni lagi

mungkin sebab kita dah boleh mengagak dengan tepat bila akan bermula 1 ramadhan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Jangan Lupa Ya – “Tarikh Melihat Anak Bulan Ramadhan Ialah Pada 31 Ogos 2008”

  1. marhaban .. marhaban … marhaban ya Ramadhan… 😀

    Adry @ http://www.adrysabry.com/

    Adry’s last blog post..A Gift from a friend…

    Reply

  2. adry : hehe selamat menyambut ramadhan ya :up:

    Reply

  3. Selamat menyambut kedatangan ramadhan!

    Tirana’s last blog post..Gift and special appreciation…

    Reply

  4. eheheh sy pun mase kecik2 sker tunggu depan tv psl pengumuman tu haha (lagi suka time pengumuman bila raya ehehe)
    taun lps sy xposa kat sini.. so xde pun pengumuman
    sendiri kena pi call msia hall tanya bila posa nye ni hikhik
    kang xpasal2 je makan time dah start posa WAHAHAHAHA

    Adila’s last blog post..Jalan2 Cari Makan – Alor Star part III

    Reply

  5. nanti, lepas dah tahu tarikh kita start, jangan lupa puasa pulak ye 🙂

    azwan’s last blog post..Anwar Ibrahim, The Next Prime Minister?

    Reply

  6. petang tu sebelum ada pengumuman tu…mak dah masak macam special.. rasa istimewa sgt

    Kujie’s last blog post..E-mail ‘jahat’ pagi-pagi buta

    Reply

  7. selamat menyambut bulan ramadhan..same2 la kita tgk baby bulan nnti..:-)

    Mohd Hafifi’s last blog post..Datuk Seri Anwar Menang Di Parlimen Permatang Pauh

    Reply

  8. saya tunggu je pengumuman tu. walaupun feel dengar pengumuman tu dah x sama macam masa kecik2 dulu. hehehe…

    buzzybug’s last blog post..hari ni hectic giler tapi saya masih update blog juga

    Reply

  9. tirana : hehe selamat menyambut ramadhan ya 🙂

    Reply

  10. adila : hehe tu la pasal kan. best giler dulu2 tunggu depan tv ramai2 haha 🙂

    Reply

  11. azwan : hehe posa jangan tak posa ok. hehe ➡

    Reply

  12. kujie : hehe tu la kan. dulu2 mak dah masak sedap2 sebelum pengumuman. 🙄

    Reply

  13. hafifi : hehe selamat berpuasa bro. hehe 🙂

    Reply

  14. buzzy : dulu2 takde pun astro. ada tv kecik je. tapi bila dah kumpul ramai2 best plak. hehe 🙄

    Reply

  15. selamat menyambut hari RAMADHAN semga amal n ibadah kita di terima ALLAH SWT amin…………..

    Reply

    KNizam Reply:

    cintia : salam ramadhan 1430h ya 🙂

    Reply

  16. Dulu kalau kita nak puasa pasti Mak masak yang sedap – sedap.
    sekarang kita masak sendiri…..
    alangakh sedihnya, kalau kita jauh dari keluarga , mak , bapak , saudara…………
    rasa sedih sangat …tapi kena macam mana dah jadi ketentuan jalan hidup. Demi masa depan dan keluarga kita terpaksa menanggung kesedihan ini,,,,,,,
    Tapi ini jadi pengalaman kita, merasakan macam mana anak yang tak ade mak dengan bapak …
    selamat berpuasa…………..

    Reply

    KNizam Reply:

    cintia : ala biasala tuh. kalau dah jadik perantau kenalah berjauhan kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge