Jangan Lupa Menonton Malam Ini – Field Trip USA @ 8TV @ 9.30 pm : Season 1 Finale Episode – Bloopers !

hehe malam neh last episode lah !

sure best giler ok

sure cool giler

dengar cerita akan ada bloopers segala semua. hehe 👿

so jangan lupa tengok ok

kalau terlepas just tengok je kat online 8tv website ya :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Jangan Lupa Menonton Malam Ini – Field Trip USA @ 8TV @ 9.30 pm : Season 1 Finale Episode – Bloopers !

  1. ha..ha.. aku tengah tengok lah ni, pasal donut lah pulak 🙂 pas tu tadi ada superman lagi ..ha..ha..

    Reply

  2. azwan : hehe aku siap download semua episodes. haha ❗

    Reply

  3. aku tak tgk, tpi tgk sneak preview minggu lepas…
    sume budak2 ni dah kembali kpd life asal dorg ek??

    ko download ek??
    aku pon suke gak download, tp bukan siri ni laa…
    Aku dload drama Ghost.. layan ooo…

    Reply

  4. cekgu : hehe yep semua dah balik. mlm tadi finale episode. 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge