Jangan Lupa Menonton Malam Ini – Field Trip USA @ 8TV @ 9.30 pm : Season 1 Episode 9 – NEW YORK !

hehe hari neh hari rabu kan

so malam neh ada la field trip usa yang cool tuh ! haha

jom la kita layan field trip usa neh malam neh dowh

hehe sure cool punya lah

sure best nyer

aku mmg suka lah dengan jalan2 camni. hehe

bilalah air asia nak sampai sana kan. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Jangan Lupa Menonton Malam Ini – Field Trip USA @ 8TV @ 9.30 pm : Season 1 Episode 9 – NEW YORK !

  1. last episod ek bro???
    dorg sume dah balik msia

    Reply

  2. cekgu : haah dah nak habes. next week last episode. hehe 😀

    Reply

  3. cekgu : hehe lepas neh layan the hoppers plak. hehe 🙂

    Reply

  4. aiyoh, skang sye dah syok sama Qi.
    ape2 pon program kalau Qi yg host, mmg terbongkang sye dpn tv n takan terlepas even 1 minute pon!!
    waahh Qi~ cair ahh.. XDD

    Reply

  5. amira : hehe destinasi bajet season 3 tahun depan plak. hehe 🙄

    Reply

  6. slalu nampak kau kasi promo kat shoutbox orang suh nengok.. betul2 best ke ni.. nak kene nengok gak ar…

    youtube mesti ada yg upload kan?

    Reply

  7. Qi tu sempoi giler….hahahaa 😛
    Erm, Danial tu mcm familiar la.. kt nivea ‘prom nite’ tu pun die ada kan?
    Tp da kuar last week
    but not sure he’s from which college, Taylor College (i guess??)

    Reply

  8. khai : hehe yep best giler. aku suka style jalan2 melancong camni, hehe boleh tengok online je kat 8tv website ya 🙂

    Reply

  9. axlynn : hehe x kenal la danial tuh 👿

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge