Jangan Lupa Menonton Malam Ini – Field Trip USA @ 8TV @ 9.30 pm : Season 1 Episode 5 – !

baru aku perasan yang minggu lepas aku tak post pasal ni. hehe

sorry ah Qi ! haha

– – – – –

hehe season destinasi bajet dah habes la dowh !

so setiap rabu aku layan field trip usa lah plaks. ahaks

manalah tahu nanti terbukak hati nak jalan2 cuti2 usa plak ke

manalah tahu kan. haha

siapa nak join pi cuti2 usa angkat tangan ! haha ❗

jangan lupa malam ni ya. huhu ➡

tapi kalau terlepas tengok malam ni, jangan risau

sebab ada show neh kat website 8TV ok ! hehe

updated :

coming soon !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Jangan Lupa Menonton Malam Ini – Field Trip USA @ 8TV @ 9.30 pm : Season 1 Episode 5 – !

  1. best ker?
    dah 5 bulan sy tak nonton tv
    asek bukak bukz dgn lappie jer.

    😥

    Reply

  2. aku ada tengok kejap tadi, tapi x minat lah
    terus aku layan pink panther

    Reply

  3. shatilah : hehe best gilos. hehe 😀

    Reply

  4. azwan : hehe pink panther the movie ek. hehe ➡

    Reply

  5. izzzzzoey : hehe best giler ah. hehe 👿

    Reply

  6. tah eh … bukan the movie, cerita katun biasa aje. x ingat plak aku tadi, kat channel 615 kut 🙂

    Reply

  7. azwan : la mati2 aku hengatkan the movie. hehe aku pun belum tgk lagi. hehe :mrgreen:

    Reply

  8. nak tanya…qi ni dulu bukan nama dia chii drummer dalam band OAG??

    Reply

  9. fysal : betulla la tu ex drummer oag tuh. hehe 😀

    Reply

  10. How can I watch it on the computer? I’m in the States so I’m not that great with the computer. I would like to watch the series.

    Reply

  11. azlina : hehe u can watch online at 8tv.com.my ya ❗

    Reply

  12. cutekan si solleh…..

    Reply

  13. bad94 : hehe solleh mana plak ni ek. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge