Jangan Lupa Menonton Malam Ini – Field Trip USA @ 8TV @ 9.30 pm : Season 1 Episode 3 – ARKANSAS !

hehe season destinasi bajet dah habes la dowh !

so setiap rabu aku layan field trip usa lah plaks. ahaks

manalah tahu nanti terbukak hati nak jalan2 cuti2 usa plak ke

manalah tahu kan. haha

siapa nak join pi cuti2 usa angkat tangan ! haha ❗

jangan lupa malam ni ya. huhu ➡

tapi kalau terlepas tengok malam ni, jangan risau

sebab ada show neh kat website 8TV ok ! hehe

updated :

coming soon !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Jangan Lupa Menonton Malam Ini – Field Trip USA @ 8TV @ 9.30 pm : Season 1 Episode 3 – ARKANSAS !

  1. tak pernah lg tgk show nie lagi..

    suka tgk destinasi bajet tu.. huhu..

    “tengok.. anda boleh pegi melancong dgn hanya rm300”

    huhu…

    nway, yg watermark kt pic aku tu.. pakai ps cs3..
    yg azlieJONET tu pakai font CuttyFruty.. yg Blog N Design tu pakai font Avignon..

    Reply

  2. seronok kan dpt jalan jalan bercuti?

    Reply

  3. azlie : hehe thanks. nanti aku plak nak cuba main2 dengan font2 yang cool camtuh. hehe 🙂

    Reply

  4. ummu : semua orang seronok bila bercuti. hehe ➡

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge