Jangan Lupa Menonton Malam Ini – Field Trip USA @ 8TV @ 9.30 pm : Season 1 Episode 2 – HOLLYWOOD & OREGON !

hehe season destinasi bajet dah habes la dowh !

so setiap rabu aku layan field trip usa lah plaks. ahaks

manalah tahu nanti terbukak hati nak jalan2 cuti2 usa plak ke

manalah tahu kan. haha

siapa nak join pi cuti2 usa angkat tangan ! haha ❗

jangan lupa malam ni ya. huhu ➡

tapi kalau terlepas tengok malam ni, jangan risau

sebab ada show neh kat website 8TV ok ! hehe

updated :

hehe baru je habes tengok tadi. memang best wooooo

barulah aku tahu pasal portland oregon yang sungguh pelik dowh !

haha terasa nak pergi sana plak nak pergi kedai coklat ngan doughnut tuh. hehe

mcm best je kan. haha

click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Jangan Lupa Menonton Malam Ini – Field Trip USA @ 8TV @ 9.30 pm : Season 1 Episode 2 – HOLLYWOOD & OREGON !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.