Jangan Lupa Menonton Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 12 @ 9.30 Malam Ini ! Hehe

hehe jangan lupa ok.

ini blog post paling pendek abad ini. haha :mrgreen:

ini adalah entry paling pendek via KNizam Artwerk

jgn lupa menyaksikan Destinasi Bajet at 8TV | Season 2 Episode 12 malam ini

9.30 malam kat 8TV ya !

persetankan semua kisah2 politik semasa di malaysia. hampeh adjer !

kalau tak sempat click sini. hehe

siapa pernah buat entry lagi pendek drpd ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Jangan Lupa Menonton Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 12 @ 9.30 Malam Ini ! Hehe

  1. erm..bajet aku sume dah lari..nak kejor yop kejor balik semula :mrgreen:

    catzer’s last blog post..Hari Raya Dan Video Petronas

    Reply

  2. catzer : hehe semua lari bajet sempena syawal. hehe ❗

    Reply

  3. ini blog post paling pendek abad ini. <— berapa kali dah post terpendek.

    pening’s last blog post..Portable defrag tool 2

    Reply

  4. pening : haha tu copy paste namanyer. malas aku nak edit tadi. huhu 🙄

    Reply

  5. saye!! saye!!
    hanya gambar je.. hehe..

    menteil’s last blog post..Widget Upin Dan Ipin

    Reply

  6. menteil : hehe post paling pendek la tuh ek. hehe ❗

    Reply

  7. Tuan tanah pernah buat paling pendek kot. hehehe..

    landaklaut’s last blog post..dapat award!

    Reply

  8. landaklaut : owh dah ada orang buat ek. dah tak saspens la lagi. hehee 🙄

    Reply

  9. best gak rancangan ni…cuma kdg2 tu serabai ciket laaa pengaranya 😛

    angriani’s last blog post..Majlis Berbuka Puasa

    Reply

  10. eee poyo giler pengacara dia.. kalut la lu bro…
    bersepah2…

    Reply

  11. angriani : hehe dia mmg sempoi. style cam tuh kot. haha tapi info dia menarik la. terasa nak pegi je tempat2 tuh. haha ❗

    Reply

  12. arep : hehe mmg poyo. tapi info tempat2 dia pegi sungguh cool la. menyebabkan aku nak pergi nanti. haha ❗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge