Jangan Lupa Menonton Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 11 @ 9.30 Malam Ini ! Hehe

hehe jangan lupa ok.

ini blog post paling pendek abad ini. haha :mrgreen:

ini adalah entry paling pendek via KNizam Artwerk

jgn lupa menyaksikan Destinasi Bajet at 8TV | Season 2 Episode 11 malam ini

9.30 malam kat 8TV ya !

persetankan semua kisah2 politik semasa di malaysia. hampeh adjer !

kalau tak sempat click sini. hehe

siapa pernah buat entry lagi pendek drpd ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Jangan Lupa Menonton Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 11 @ 9.30 Malam Ini ! Hehe

  1. aku teringin nak buat entri pendek gila macam ni. tapi asal aku mula menulis, tetiba jadi panjang lak :mrgreen:

    aeropama dot com’s last blog post..PM, TPM, Menteri Kewangan & Menteri Pertahanan

    Reply

  2. aero : hehe ko kena control keyboard tuh. hehe ➡

    Reply

  3. uish tadi terlepas la..nasib leh tgok balik, mmg xmiss dari season 1.

    ezad’s last blog post..‘Che’rita pasal kerja..

    Reply

  4. pernah buat entri pendek 3 baris
    dan hari ni dalam sejarah buat entri paling panjang…
    nak muntah baca..hehehe

    Kujie’s last blog post..Ramadhan dalam hidup saya

    Reply

  5. 😛 😛
    perh..
    kuih tart itew..
    sungguh menggugat keimanan aku :XO: :XO:

    Reply

  6. ezad : hehe boleh tengok online je sekarang ni ya :mrgreen:

    Reply

  7. kujie : hehe wahh lagi pendek. nantikan kemunculan entry satu titik je. haha :mrgreen:

    Reply

  8. izie : hehe sungguh best kan tart ittew. haha :mrgreen:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge