Jam La Plak Kat Bawah Tuh Kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Jam La Plak Kat Bawah Tuh Kan

  1. dari office eh bro? ni kat mana ni eh.. macam kat area2 menara telekom je.. ke mmg.. :XO:

    Reply

  2. Bro, macam kenal je. Kau ambil dari TM Annexe ke? Kerja situ? Tak pernah jumpa pun…

    :>

    Reply

  3. tak jam pun…boleh pecut 110km/h

    sebelah kiri lah..bkn yg kanan tu..hehehe

    Reply

  4. Knizam…. guna plugin comment apa ye.. Kak Jie punya wp threaded comment tu ada masalahlah, tak boleh reply komen.
    Ingat nk tukar lain

    Reply

  5. entah…mane la jamnye…
    aku tgk clear je….
    tingtong ke dey?

    kakjie sempat mintak nasihat dr otai wp, otai yg asik mempertahan wpnye…
    haha

    Reply

  6. wuuuuuuu..saya..saya gayat.

    Reply

  7. sama bangunan aku nih…hehe..

    Reply

  8. kalau knizam keje tm, kantoi sbb dia pakai maxis broadband.. haha!!

    Reply

  9. khai : hehe memang kat area menara tm lah ni ok. hehe 🙂

    Reply

  10. mudin : hehe ada meeting la kat tm annexe semalam. hehe 🙂

    Reply

  11. kujie : memang tak jem pun. biasanya jam giler kan itu federal highway. hehe 🙂

    Reply

  12. cekgu : hehe memang takde jem pun sebenarnya. saja je aku post. sebab selalunya jalan tuh mmg jam giler. hehe 🙂

    Reply

  13. 26 : ala bukannya tinggi mana pun kan. hehe tinggi lagi klcc kot. hehe 🙂

    Reply

  14. amoi : hehe ye ke. sempat aku pergi lunch kat cafe bawah tuh. takleh lawan cafe kat menara rebung tuh la. hehe 🙂

    Reply

  15. budeen : la takkan la takleh pakai maxis kut. hehe susah la camni. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge