Jam Giler kat PLUS Highway Near Seremban Exit Sebab Benda Ni ! Hehe :)

last 2 weekend masa aku balik semual ke KL lepas melantak buah2an tempat kat jasin, melaka,

aku bertembung dengan kenderaan panjang bawak bendalah yang bagak giler neh

memang jam giler. hampeh je

sekali bila dah dekat baru aku perasan pasal lori panjang giler neh

amendelah kan

dah tau nak block jalan tuh make surelah ada escort ke ape ke kan. hehe ❗

hampeh satu plus highway jam sebab diaorang neh. memang sungguh tak cool la !

lepas je lori panjang neh terus je clear jalan2 kat situ

geraaammmm aku. haha :mrgreen:

sungguh membuang masa dan membakar petrol kereta sahaja kan. haha 😐

hati pun terbakar beb! haha :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Jam Giler kat PLUS Highway Near Seremban Exit Sebab Benda Ni ! Hehe :)

  1. nampak macam tangki yang bagak jer…

    Uncle G’s last blog post..Mozilla Firefox V3 vs Mozilla Firefox V2

    Reply

  2. apa tu.. jet ker..

    am’s last blog post..Pagerank Update July 2008

    Reply

  3. cam paip air je…huhu 😛

    izzat’s last blog post..How to Auto Publish Your Blogger (Blogspot.com) Posts

    Reply

  4. nak singgah jugakla… ape benda sebenarnye yg bagak tuh??? 👿

    my name is N.U.V.E.R.A’s last blog post..aku tak kira.

    Reply

  5. looks like messile, tak pun submarine huhu
    seram je tgk tu…
    tapi lawa gambaq

    kawaii_desu’s last blog post..what should i do??

    Reply

  6. What the heck is that? LOL

    cindy’s last blog post..If You’re Feeling Industrious..

    Reply

  7. uncle g : hehe sekali pandang cam tiang billboard yang bagak giler tuh lah kot 🙄

    Reply

  8. am : hehe selamba la jet. kalau jet surelah ada escort askar besar2an kan. hehe 🙄

    Reply

  9. izzat : hehe paip air yang bagak giler. nak kemanalah tuh kan. hehe ❗

    Reply

  10. nuvera : dah tak dah kat highway tuh. hehe sekali tuh je kot. ntah saya pun tak tahu apa dia. hehe :confusedlot:

    Reply

  11. kawaii : hehe takkanlah messile kot. takde askar pun masa tuh. hehe 🙄

    Reply

  12. cindy : i am not sure myself. hehe

    Reply

  13. macam kapal alien….ehehehe…silap2 tiang nak wat umah alien..heheheh!! 😈

    ecahkoop’s last blog post..demam

    Reply

  14. ecah : hehe memang besar giler cam alien. selamba je lalu kat plus highway takde escort kan. hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge