Jam Giler kat PLUS Highway Near Seremban Exit Sebab Benda Ni ! Hehe :)

last 2 weekend masa aku balik semual ke KL lepas melantak buah2an tempat kat jasin, melaka,

aku bertembung dengan kenderaan panjang bawak bendalah yang bagak giler neh

memang jam giler. hampeh je

sekali bila dah dekat baru aku perasan pasal lori panjang giler neh

amendelah kan

dah tau nak block jalan tuh make surelah ada escort ke ape ke kan. hehe ❗

hampeh satu plus highway jam sebab diaorang neh. memang sungguh tak cool la !

lepas je lori panjang neh terus je clear jalan2 kat situ

geraaammmm aku. haha :mrgreen:

sungguh membuang masa dan membakar petrol kereta sahaja kan. haha 😐

hati pun terbakar beb! haha :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Jam Giler kat PLUS Highway Near Seremban Exit Sebab Benda Ni ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.