Jam Giler kat Federal Highway to KL (near Gerbang Darul Ehsan) Pagi Tadi !

it’s 0705hrs.

tadi masa aku nak pergi kerja, masa kat federal highway @ gerbang darul ehsan tetiba jam giler

padahal aku nak menghala ke PJ bukannya ke KL ❗

sekali aku perasan polis buat roadblock la plak kat bawah gerbang darul ehsan tuh

check malaysia kini, ada plak polis bagi amaran semalam :mrgreen:

hampeh je kan. habis jam semua kenderaan nak masuk ke KL

nak pergi PJ pun jam gak sebab orang tengok apa berlaku kat the other side of the road kan

susah la ini macam. jam sana jam sini. baru pukul 0700hrs tuh beb ! haha ❗

surelah ramai giler yg lambat pergi kerja (dalam KL) pagi neh kan :down:

updated :

even the famous blogger pun lambat pergi kerja. hehe 🙄

membazir petrol dowh pagi2 hari neh. hehe :mrgreen:

updated II :

Home Minister Datuk Seri Syed Hamid Albar today apologised for the inconvenience to the public but said police roadblocks across Kuala Lumpur was in the interest of public safety despite causing a massive gridlock.

allo encik ! kalau setakat minta maap la kan… tiada maap bagimu lah! 😮

lain kali sertakan sekali voucher petrol rm50 dengan maap ok 😡

apa sudah jadi dengan malaysia ni ek ? dah la mmg jam

biler ada roadblock lagi lah jam giler babeng

sudahnyer semua tension giler

aku dengar roadblock akan diteruskan. go on lah ! bagi tahu awal2 ok :down:

bagilah schedule roadblock. senang sket aku nak amik halfday 😈

aku rasa lagi bagus kalau masa tengah jam tuh ada kereta a few menteri dalam jam, barulah bagus kan. pastu biarkan diaorang lambat pegi office. ❗

bangunan parlimen plak dah jadi cam kubu plak. ada apa2 berlaku ke eh ? hampeh!

sorrylah syed hamid. ko dah buat ramai orang bengang la hari neh ok.

kalau ada planned perhimpunan haram. block je lah kat parlimen tuh, tak payah la sampai ke federal highway ok. ishhhhhhh bengang dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Jam Giler kat Federal Highway to KL (near Gerbang Darul Ehsan) Pagi Tadi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.