Jam Giler kat Federal Highway to KL (near Gerbang Darul Ehsan) Pagi Tadi !

it’s 0705hrs.

tadi masa aku nak pergi kerja, masa kat federal highway @ gerbang darul ehsan tetiba jam giler

padahal aku nak menghala ke PJ bukannya ke KL ❗

sekali aku perasan polis buat roadblock la plak kat bawah gerbang darul ehsan tuh

check malaysia kini, ada plak polis bagi amaran semalam :mrgreen:

hampeh je kan. habis jam semua kenderaan nak masuk ke KL

nak pergi PJ pun jam gak sebab orang tengok apa berlaku kat the other side of the road kan

susah la ini macam. jam sana jam sini. baru pukul 0700hrs tuh beb ! haha ❗

surelah ramai giler yg lambat pergi kerja (dalam KL) pagi neh kan :down:

updated :

even the famous blogger pun lambat pergi kerja. hehe 🙄

membazir petrol dowh pagi2 hari neh. hehe :mrgreen:

updated II :

Home Minister Datuk Seri Syed Hamid Albar today apologised for the inconvenience to the public but said police roadblocks across Kuala Lumpur was in the interest of public safety despite causing a massive gridlock.

allo encik ! kalau setakat minta maap la kan… tiada maap bagimu lah! 😮

lain kali sertakan sekali voucher petrol rm50 dengan maap ok 😡

apa sudah jadi dengan malaysia ni ek ? dah la mmg jam

biler ada roadblock lagi lah jam giler babeng

sudahnyer semua tension giler

aku dengar roadblock akan diteruskan. go on lah ! bagi tahu awal2 ok :down:

bagilah schedule roadblock. senang sket aku nak amik halfday 😈

aku rasa lagi bagus kalau masa tengah jam tuh ada kereta a few menteri dalam jam, barulah bagus kan. pastu biarkan diaorang lambat pegi office. ❗

bangunan parlimen plak dah jadi cam kubu plak. ada apa2 berlaku ke eh ? hampeh!

sorrylah syed hamid. ko dah buat ramai orang bengang la hari neh ok.

kalau ada planned perhimpunan haram. block je lah kat parlimen tuh, tak payah la sampai ke federal highway ok. ishhhhhhh bengang dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Jam Giler kat Federal Highway to KL (near Gerbang Darul Ehsan) Pagi Tadi !

  1. memang trasa angin gak la
    ala buat sekatan jalan je
    polis2 tu bukan dok tengah jalan
    tapi boleh tak melepak di bahu jalan
    hampehhh polis malesia ni
    buat sekatan biar betoi2
    dah la nyusahkan orang nak pegi keja

    shahrilaley’s last blog post..10/7/2008 – Home Town Yong Tow Foo

    Reply

    KNizam Reply:

    shahril : tu la pasal. pagi2 suboh dah angin aku tadi. ahha 😥

    Reply

  2. Ko pun tengok juga le kan. Kalau tak mana tahu ada polis. Tu yang tambah jam tu. ➡

    pening’s last blog post..Komodo Edit save and run python macro

    Reply

    KNizam Reply:

    pening : aku tengok 0.0000001 saat tau. haha 🙄

    Reply

  3. shahrilaley: Apa yang ko marah polis tu. Tahu le dia nak buat kerja. 😎

    pening’s last blog post..Nuffnang down time

    Reply

    KNizam Reply:

    pening : rileks2 sabau2. haha :halo:

    Reply

  4. bila camni barulah terasa betapa amannya duk kat Putrajaya … 😎

    Reply

    KNizam Reply:

    jeff : hehe kat sana tuh lagi 5 tahun surelah jam maut. hehe 😥

    Reply

  5. konpem ko x semayang maghrib kan? 😎

    affuan’s last blog post..blogger: jangan kemaruk plugin

    Reply

    KNizam Reply:

    affuan : amende plak kaitan maghrib ngan 7 pagi ni weiii. bangun2 haha 😕

    Reply

  6. Kak Jie yg dok hulu jin bertendang pun jem…entah apa2…

    Kujie’s last blog post..Tempat jin bertendang pun jem!

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : katner tuh k jie ek ? hehe :confusedlot:

    Reply

  7. cunnnnyer header itu!!!! ngee~~~~~~~~`

    lydiarayyan’s last blog post..makeover? huh? very duhh~~

    Reply

    KNizam Reply:

    lydia : hehe header amik kat internet ler. hehe :mrgreen:

    Reply

  8. Perlu ke roadblock2 ni semata2 nak buat orang menyampah kat penganjur whatever protes/gathering/perhimpunan… Nampak gaya dah jadi routine bila2 ada je perhimpunan seluruh KL akan di road block kan.

    Reply

    KNizam Reply:

    shah : tu la kan. x perlu la sampai semua jalan nak block. baik isytihar hari block sedunia adjer. haha :vangry:

    Reply

  9. slm tuan umah,

    hmm, kat klang pun jammed pagi tadi..

    bengang!!! :vangry:

    tak pasal2 pergi kelas lambat!!!

    kene perli dengan lecturer 😥

    polis r ni, wat sekatan2 jalan pulak…

    balik petang pun jalan tu still jammed lagi :mrgreen:

    ecahkoop’s last blog post..MIFB 2008

    Reply

    KNizam Reply:

    ecah : tu la kan. mader of all jam la semalam. bengang tul. haha 😥

    Reply

  10. “lagi bagus kalau masa tengah jam tuh ada kereta a few menteri dalam jam”

    diaorang siap dengan hell riders punya.. gerenti jam tak jam takder masalah.. ko mesti ke tepi bagi laluan. 😀

    bongkersz’s last blog post..Hishamuddin Hussein Onn Mudah Lupa..

    Reply

    KNizam Reply:

    bong : tu yg aku geram tuh. haha :vangry:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge