jam giler kat danau kota :(

hati tuh masa aku balik dari kl ingat nak lalu jalan genting klang via danau kota/setapak ke melawati. sekali nak sampai traffic light danau kota, jam giler la plaks. ahaks. sekali risik punya risik, nampak la satu treler dah langgar pokok la plak. patut la jem giler. 1 lorong je boleh guna. accident neh baru jer berlaku tu yang semua pakat dok tengok dan menyebokkan diri tuh (me x included okey!). benci la jem sebab2 camneh. huhuhuhu 🙁




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “jam giler kat danau kota :(

  1. Lahhh ingatkan eksiden langor keter… RUpanya eksiden kena hempap pokok. hahahhahah…. Apapun, samat hari raya….

    Reply

  2. sib baik lori… kalau keta, selamat lah…

    masa kita balik kg pon jam gak… pasal accident. kat highway. accidentnya di sebelah sana, tapi belah lane sini yg jam..
    pelik pelik…

    Reply

  3. dr ubie : hehheehe selamba jer lori tuh langgar pokok. habis jem kat area tu. hehehehe

    kawaii : tu la pasal. seb baik xde kemalangan jiwa

    Reply

  4. ko tak tau ek jln short cut ke danau kota from courts mammoth.. ikut jln blkg lalu sekolah cina tuh..

    Reply

  5. yana : tak tau ler. yg lalu area pustaka peringatan p ramlee ke eh? ehehehee

    Reply

  6. aha lebih kurang le, buleh masuk dr courts mammoth or dr BHP kot yg sebelah Meng Heng Motors tu then ko turn right, turn2 la sampai ko jumpa Danau Kota hahah.. susah dowh nak terangkan kat sini lg2 aku yg amat terer bab jalan ni 😛

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge