Jam Giler Ah !



Jam Giler Ah !, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Haha pehal jalan raja laut x bergerak ni eh
Hampeh giler ah
Parking lot ke haper ni. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Jam Giler Ah !

  1. argh… tention aku tengok live posting ni..
    dengki ah~

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe jangan marah ya 🙂

    Reply

    Azman Ishak Reply:

    waaaa :(( aku still jeles dengan entri ni.
    dalam banyak-banyak entri… entri dari jenis
    macam ni yang membuatkan aku jeles teramat
    sangat….

    *lari membawak diri~

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe nanti la kalau ada peluang kita borak session teh tarik aku explain camner. hehe 🙂

    Reply

    budeen Reply:

    live posting ni maksudnya published entry dari tempat kejadian ke??

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : yep amik gambar via handphone. terus post ke flickr and ke blog on the spot. hehe takde guna pc or laptop pun. hehe 🙂

    Reply

  2. apa ko buat kat area tu haaaa

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : buat apa lagi. carik stick tk ngan grays anak buah ko la. haha 🙂

    Reply

  3. igt ko tgh spyshot kete proton. haha. kete kebal kat dpn tue. hati2. kui3x!

    Reply

    KNizam Reply:

    st : haha banyak la ko. tapi tadi mmg jam luarbiasa la. dah mcm parking lot. tekanan aku. hehe 🙂

    Reply

  4. baru nak beli?

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : tuh la pasal. since last week aku cuba2 survey. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge