jalan2 cari makan @ tv3

i really like this tv series called jalan-jalan cari makan at tv3. for me this is one of the successful tv series ever akt tv3. biler kita tengok rancangan ni membuatkan kita terasa nak pergi makan2 kat tempat2 yang telah ditunjukkan. memang terliur dibuatnya melihat maria tunku sabri melantak makanan2 tu semua. memang best beb! end of the show dia akan menyerahkan plaque jalan2 cari makan kat tempat yang dia singgah. so macam tinggalkan tanda kenangan la kan.

bila aku surf youtube takde la plak aku jumpa mana2 youtube pasal jalan2 carik makan nih kan. takde saper ke nak tape eh! aiyyoooooo susah la ini macam. heheheh.

kat bawah ni ada satu episode je yang aku jumpa. tu pun tak berapa lengkap la kan. jadilah daripada takde langsung kan. heheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge