Jalan Telawi Bangsar in BnW Version

Live Update: 15 Dec ’09, 3.17pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe aku tengah melepak kejap kat bvII dan aku baru perasan yang kat sini boleh nampak pemandangan bangsar yang saujana mata memandang
Sayup2 je kondo dan highrise aprtmnt bangsar dari sini ok. Memang seronok gak la dapat amik gambar hitam puteh neh kan
Selalu ada kaler adjer live blog aku, kali neh kita buat mono colour plak, eh silap shud be dual kaler lah sebab ada hitam ngan puteh kan, enjoy !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Jalan Telawi Bangsar in BnW Version

  1. lawa plak gambar ni bnw.
    ni macam dalam LRT je.

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe bukan dalam lrt. ni view from bvII neh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.