sri ayu seafood restaurant

kali aku nak memperkenalkan satu restaurant yang best kat area sri gombak. tak sempat nak masuk googlearth nak check map dia.

saper2 yang familiar dengan area sri gombak, just drive via mrr2 ke tol gombak, boleh masuk ke sri gombak ni ikut kiri. kalau terlepas korang akan jumpa stesen minyak projet dengan petronas. tu kira dah terlepas la tuh.

lepas masuk simpang kiri, terus masuk kiri lagi, then masuk parking, korang akan nampak restaurant ini betul2 sebelah kiri tuh. nama dia sri ayu seafood restaurant. macam area foddcourt je sebenarnya.

masakan kat sini memang best. ada macam2 untuk dimakan masa lunch.

ada gulai kawah, gulai itik, ikan patin, kerang, sup ikan merah, segala macam kerabu, semua jenis ulam2an, keropok pun ada, ayam goreng kampung pun ader tau! bestnyer. tapi favourite aku mestilah ikan patin masak tempoyak.

perghhhhhh kena plak dengan ulam2an dan air laichikang.

perghhhh terangkat beb!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “sri ayu seafood restaurant

  1. Wow,I must go there some time.Thanks for the tip.

    Reply

  2. Boleh try makan kat Tok Li bila2 senang!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge