kelong acheh @ mersing

saya tak pernah peri ke mana2 kelong. jangan salah sangka. saya belum pergi lagi ke kelong nih. hanya mempromosikannya sahaja. macam best je kan percutian di kelong nih. bukan hanya untuk kaki pancing. bukan kaki pancing pun boleh bercuti di sini.

setelah menonton majalah tiga sebentar tadi, saya begitu teruja untuk pergi ke sana. doakan saya agar dapat meluangkan masa ke sini ya 🙂

kat kelong ni yang paling best mungkin seaafood dialah. ye lah kan dah dok kat laut. mesti la dapat merasa makanan laut yang segar dah fresh. ermmmmm tak sabar la nak pegi kat sana. bayangkan dapat makan ikan, sotong, losbster, udang kara, udang biasa, ketam dah banyak lagi makanan laut. rasa cam best je kan ?

tengok la gambar2 di dalam laman web nya kat bawah nih

tidak terujakah anda?

jom kita jalan2 kat kelong acheh mersing yok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “kelong acheh @ mersing

  1. need to have address ,tel or map to kelong,port dickson ,klang,or selangor,,,, thank you.

    Reply

  2. zhafri aka jepp

    i need guide name n contact number n price list for the trip to port dickson kelong……….thanks

    Reply

  3. zhafri : i am sorry that i don’t have their contact.

    Reply

  4. Pingback: knizam artwerk dalam majalah 3 tadi ? « KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge