Jalan-Jalan Cari WP Premium Theme, Giler Lawa Dowh WP Premium Theme Gallerific Ni !

perghhhh aku rasa nak pakai wp theme premium plak la

rasa mcm dah bosan la plak pakai wp theme yang free kan. hehe 🙂

masa aku browse2 semua theme takde la plak yang berkenan kan

aku nak yang boleh tukar2 header and then font kena ala2 misty look nyer theme

so far tak jumpa plak yang cool.

kena aku kena customize and upah sapa2 buat premium theme untuk knizam artwerk ?

hehe tengok lah nanti macam mana kan. hehe 🙂

– – – – —

tengah2 aku bloghop nak cari premium wp theme terjumpa la plak dengan theme gallerific neh

cun siot!

terbaek la kalau ada banyak gambar2 lawa kan

perghhhh hebat. neh yang aku rasa nak angkat dslr sebijik hujung tahun ni. hehe 🙂

dah ada nanti sure akan lagi meletop2 la gambar kan

sure aku akan pakai wp theme gallerific neh !

hehe korang ada ke terjumpa theme wp yang cun2

bagitau kat comment box ok. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Jalan-Jalan Cari WP Premium Theme, Giler Lawa Dowh WP Premium Theme Gallerific Ni !

  1. dslr? live blogging? possible?

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : hehe coming soon. bila dah ada wireless nanti la kan. hehe 😉

    Reply

  2. 45 free premium wordpress themes boleh semak sini : http://www.wpzoom.com/wordpress-themes-sets/45-free-premium-wordpress-themes-with-magazine-or-grid-layouts/

    Tapi kalau nak lain dari orang, kena upah designer la. Hehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : wahhhh rambang mata la pulok nak pilih semua neh. hehe 🙂

    Reply

  3. memang menarik wordpress theme ni..
    angkat lah DSLR.. Ko kan blogger terkenal.. Kena pakai

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe dah lama aku nak angkat tapi memikirkan bulky giler, malas la. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge