Jabatan Imigresen Wangsa Maju

Haha puas aku meronda mencari pejabat jabatan imigresen wangsa maju neh
aku ingatkan kat area rampai business park
Rupa2nya kat area rampai yang lama. Hehe buang karan je cari melilau kat tempat baru tuh
Kat sini all in 1 ada sekali jabatan pendaftaran negara
Hehe aku saja je nak cari office neh kat mana. Parking masalah woooo kat sini
Lepas neh kalau nak pergi mesti dtg awal. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Jabatan Imigresen Wangsa Maju

  1. wah dah gi imigresen ek..

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha 1st time aku sampai area rampai wangsa maju neh ok. hehe 🙂

    Reply

  2. bley tanyer x???????/klu nak g ngan public trnsport, aper yg plg sng ek….sy tggl kat ampang…..dah teka peta lokasi pun xtau lg mana tmptnyer….

    Reply

    KNizam Reply:

    erin : x sure la plak. hehe 🙂

    Reply

  3. Erin, leh amek Putra LRT sampai Titiwangsa then amek Taxi.. just mention nak gi nama tmpt spt kat gambar tuh.. 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge