It’s Baking Hot 42’c Summer Season, Time to Go to Northern Areas of Pakistan | Saeed Book Bank, Jinnah Super, Islamabad | Punjab Province, Pakistan

Live Update: 20 May ’11, 7.51am PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

perghhhhh sekarang ni memang tengah panas giler kat isb ni. suhu dah mencecah ke 42’c. ni belum kemuncak musim panas lagi ni. bulan depan akan mencecah ke 48’c lagi la pening kepala woooooo. rasa macam nak pergi lepak kat murree ngan nathiagali je weekend ni siot hehe.

buku2 ni semua dah lama aku beli. dah nak jadi belacan dag pun semua buku2 ni. memang terbaek la buku2 ni semua sebab banyak membantu aku nak pergi ke northern pakistan tahun lepas. tahun ni nak pergi lagi, rasanya nak focus kat skardu, khaplu valley ngan shigar dulu la kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “It’s Baking Hot 42’c Summer Season, Time to Go to Northern Areas of Pakistan | Saeed Book Bank, Jinnah Super, Islamabad | Punjab Province, Pakistan

  1. seronok tgk gambar bro Knizam, kalau saya dapat peluang mcm nie bro, ya allah byk cerita yang boleh saya tulis

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge