Islamabad Telah Mula Hujan, Pergunungan Murree Telah Mula Bersalji | Murree & Islamabad | Punjab Province, Pakistan

perghhhh aku mmg sentiasa la letak weather widget kat desktop ni kan

aku perasan now dah mula hujan di islamabad, dan hujan rahmat ni

winter di islamabad mmg winter yang menyesakkan sebab dusty winter

xde salji tapi penuh berabuk, pokok2 pun berabuk wooooo

so bila dah hujan, lega la sket kan. hujan juga petanda yang salji dah mula turun di murree

murree ni 1 jam perjalanan dari islamabad, dekat je. mmg aku singgah last year nak main snow

so tahun ni pun mungkin akan singgah lagi, nak tidur kat pc bhurban la plak kan hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge