Islamabad – Taxila – Havelian – Abbottabad Town – Mansehra – Balakot – Kaghan Valley – Naran – Lake Saif-ul Muluk

terasa mcm nak pergi trip lagi la nanti. hehe kali neh nak menjelajah ke tasik saif-ul muluk

dengar cerita ada ramai pari2 turun kat tasik tuh malam2. entah betul entah idak

kalau tengok gambar2 kat google pasal tasik saif-ul muluk ni mmg lah cun kan

tapi mmg dengar cerita tasik tuh cantik giler ah

x sabar dowh gua nak pergi. mungkin akan bermalam kat naran la kot

mungkin juga kena menapak dalam 2-3 jam sebelum sampai ke tasik tuh

tuh pun sebab kedudukan tasik tuh mmg atas gunung la. hehe 🙂

kalau ada peluang nak white water rafting sekali la

sure best kan. melintasi sungai yang airnya sejuk giler macam air batu dowh hehe

harap2 dapatlah sekali view nanga parbat from sana kan. ke tempat lain eh?

View Directions to saiful muluk in a larger map

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge