Islamabad – Rawalpindi – Taxila – Hassan Abdal – Haripur – Havelian – Abbottabad – Mansehra – Battagram – Thakot Bridge – Besham – Pattan – Komila/Dasu – Shatial – Chilas – Raikot Bridge – Jaglot – Thalichi – Gilgit – Naltar Valley – Danyore Valley – Minapin – Karimabad – Hunza Valley

ini adalah project jalan2 terbaru. bakal menjelma dalam sedikit masa lagi

bukannya dekat tuh dowh ! dalam 1,200 km jugak la. dengan glaciers/tanah runtuh segala bagai

siapa la nak drive jauh2 tuh kan. semua flight ticket dah habis ditempah sampai ke puasa

so nak tak nak, kena la jugak drive nak sampai ke area gilgit / hunza neh kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Islamabad – Rawalpindi – Taxila – Hassan Abdal – Haripur – Havelian – Abbottabad – Mansehra – Battagram – Thakot Bridge – Besham – Pattan – Komila/Dasu – Shatial – Chilas – Raikot Bridge – Jaglot – Thalichi – Gilgit – Naltar Valley – Danyore Valley – Minapin – Karimabad – Hunza Valley

  1. 1500km? macam dari jb ke bkt kayu hitam jerr patah balik.. flight ticket habis bro? naiklah keteapi, kalo abis gak dok atas bumbung jerrr (macam dalam national geographic tewww).. ehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : sebenarnya ended up jadi 2000km sebab banyak landslide dan jambatan runtuh woooo hehe 🙂

    Reply

  2. apa nak komen ye..

    macam biasa, tajuk post pun lebih 1200 km
    hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : hehe tajuk mestilah panjang giler barulah best kan hehe 🙂

    Reply

  3. Sehari sampai ke tu?

    p/s: awat komen ni x bleh subscribe to email bila ada reply?

    Reply

    KNizam Reply:

    faizal : eh auto set tau hehe 🙂 ni percutian 6 hari 5 malam ya hehe 🙂

    Reply

  4. jauhnya berjalan hehe….

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : jauh perjalanan luas pemandangan kan hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge