iPhone 3Gs – New Enhanced iPhone from WWDC09 & Guided Tour Video !

perghhhh seperti yag dijangkakan, apple akan enhance sekali lagi iphone

kali neh via wwdc09 start semalam

diaorang panggil neh iPhone 3Gs. s = speed ok. speed sangat ke eh ? haha

kali neh dah ada compass (boleh tahu arah, and paling penting arah kiblat)

ada jugak video recording and then camera 3mp. okeylah tuh kan

yg lain2 tuh korang baca sendiri la kat website apple neh ok

yang hampehnya naper takde front camera apple oooiii !

susah la mau buat 3G or video call mcm ni kan. haha

check out the video kat bawah neh pasal iPhone 3Gs yang terbaru ok. hehe 🙂

ada latest review kat sini neh ok. courtesy of infosyncworld. hehe 🙂

review by gizmodo lagi gempak kot. baca sini ok

apa lagi ! sapa2 nak beli kena tunggu jul 09 lah nanti ok

maxis apa lagi, jangan lah sembap.

bawak iPhone 3Gs neh masuk malaysia July 2009 ok

aku x sabar nak beli neh. haha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “iPhone 3Gs – New Enhanced iPhone from WWDC09 & Guided Tour Video !

  1. knizam suke tol ngan iphone ni ke?
    xD

    Reply

    KNizam Reply:

    mrroll : hehe suka la jugak sebab fine factor dia. hehe 🙂

    Reply

  2. haha! mesti upgrade nih!!! ( utk iPhoneClub.com sahaja )!! hahaahh!

    Reply

    KNizam Reply:

    wai : haha dah upgrad ke belum eh ?

    Reply

  3. me dah terbeli one uoolss.. camaner erk.. ekeke

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe upgrade os je la en_me. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge