Invitation to the Pre-Launch of Bukit Melawati – So Exclusive Surrounded by Nature = Min RM2.72mil Max RM3.8mil ! Hehe :)

aku balik kerja tadi aku perasan ada pamphlet dalam post box aku

normally banyak giler sampah dalam post box aku kat taman melawati neh

tapi kali neh ada satu pamphlet yang menarik perhatian aku :$:

ada jemputan ke pre-launch bukit melawati bungalow 😮

aku perasan gak area bukit melawati bungalow neh

habis dah kena tarah area bawah bukit batu kapur

aku dari sehari ke sehari nak amik gambar, tak sempat2. haha 🙄

dia nak buat 17 unit banglo kat bawah bukit batu kapur tuh

gambar2 yang korang nampak memang gambar yang real

gambar kehijauan area tuh. hehe dok kat taman melawati neh dikelilingi kehijauan tau ! 😕

nak buat 17 unit banglo je ! perghhhh biar benar diaorang neh kan.

aku dah tak tahu nak cakap apa dah. haha :mrgreen:

harga memang mahal giler ah untuk standard of living aku. berjuta2 beb! haha 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge